Now Reading
Review: Babyliss iPro Stoomstijltang

Review: Babyliss iPro Stoomstijltang

Babyliss bracht een tijdje geleden de iPro Steam Straightner uit. Ik gebruik de stijltang nu al een tijdje en dit zijn mijn bevindingen. 

Dit apparaat zou de vochtbalans van je haar herstellen, zodat je haar in perfecte conditie blijft. De stoom ontspant de haarvaten, sluit de haarschubben en zorgt voor een optimale bescherming van het haar. De stijltang heeft ook een keramische coating, is instelbaar van 170°C tot 230°C en maakt gebruik van ionische technologie. Dit werkt anti-statisch met als resultaat glanzend haar dat soepel valt.

Op de bovenstaande foto is het waterreservoir te zien. Hier kan niet heel veel water in, maar het is net genoeg voor mijn hele haar. De eerste keer dat ik deze stijltang vast had was het wel even wennen, dit is namelijk een iets zwaardere stijltang dan normaal. Eenmaal aangesloten warmde hij vrij langzaam op, ik kon de stijltang in ieder geval niet gelijk gebruiken zoals beschreven in de handleiding. Uiteindelijk heb ik 5 tot 10 minuten gewacht tot de stijltang goed op temperatuur was.

Before

After

Conclusie

Deze stijltang maakt mijn haar super steil! Het verbaasde me dat mijn haar zo steil werd na één keer over het plukje te zijn gegaan. Mijn haar voelde ook erg zacht aan en niet zo dood, bovenal rook mijn haar nog steeds fris! Het bleef ook de hele dag goed steil. Ik kan dit product zeker aanraden, dit is veruit de beste stijltang die ik ooit heb gebruikt!

De Babyliss iPro Steam Straightner kost €74,99 en is te koop bij o.a Bol.com

Scroll To Top