Now Reading
Remington Pearl Curling Wand

Remington Pearl Curling Wand

Een tijdje geleden heb ik de Remington Pearl Curling Wand aangeschaft en ik heb hem nu al een paar keer gebruikt. Na heel veel goede reviews te hebben gelezen, besloot ik deze aan te schaffen. Zoals jullie weten heb ik zelf al een bos met krullen maar met een curling wand krijg je losse glamour krullen en dat is wel leuk voor de verandering. Ik heb de curling wand zowel op steil en krullend haar gebruikt en het resultaat is geweldig!

Reminton-curling-wand

Specificaties:

De krultang kost 29,95 en je kunt hem kopen bij verschillende elektronicazaken. Het wordt geleverd met een gebruiksaanwijzing, handschoen voor de hitte en een opbergzakje voor de curling wand. De krultang is geschikt voor krullen van 13 – 25 mm. Het heeft een lcd scherm en je kunt de temperatuur aanpassen van 130 tot 210 graden.

Review:

Deze krultang is voor mij de beste krultang ooit! De opwarmtijd van de krultang is nog geen minuut, dus je hoeft niet lang te wachten. Omdat ik toch best bang ben voor hitte, en mijn haar niet wil beschadigen, stel ik de temperatuur in op 180 graden. Ik houd elk plukje maximaal 10 seconden op de tang en er komt elke keer een mooie krul uit. Ik heb echt nog nooit een krultang gehad die zo een perfecte krul fixt, zonder dat het op de maximale temperatuur staat! Dat is echt geweldig voor mensen zoals ik, die bang zijn voor heat damage of die dik haar hebben en normaal uren bezig zijn.

Ik heb eigenlijk alleen maar pluspunten voor deze tang en kan iedereen die opzoek is naar een curling wand, de Remington Pearl aanraden.

Hieronder zie je het resultaat dat 3 dagen goed is gebleven.

Curling Wand Krullen

View Comments (2)
  • Hi Nindine,
    Heb je een tip wat ik aan mn puntjes kan doen? Mijn krul valt als het ware uit elkaar bij de punt en is droog

    • Hi Sharon,

      Voor je puntjes kun je een serum of een beetje olie gebruiken om de puntjes er minder droog uit te laten zien.

Scroll To Top