Now Reading
Party Over Hair Event

Party Over Hair Event

Party Over Hair

Op 10 juli vind de 2e editie van het evenement Party Over Hair plaats in Amsterdam. Party Over Hair staat in het teken van haar en beauty en belooft ook dit jaar weer een leuke en leerzame dag te worden.

Het event is een paradijs voor ons curly girls. Je kunt er verschillende workshops volgen en voordelig haarproducten shoppen. Je maakt kennis met de nieuwste haar & beautytrends van o.a Kera Care, Sheado, Cantu, NuNaat, HelloCurlies, AsIam en nog veel meer. Je kunt er een gratis haar- en hoofdhuidanalyse laten doen om te zien hoe gezond jouw haar of hoofdhuid is. Daarnaast zijn er make-up stands waar je leuke items kunt vinden. MiMax, Sleek Cosmetics en Black Opal staan klaar om je een make-over te geven en je te helpen bij het creëren van de perfecte make-up look.

FroGirlGinny & LaurenLewis

Naast al deze leuke dingen is er ook een mogelijkheid om Instagram sterren FroGirlGinny & Lauren Lewis te ontmoeten. Deze dames staan bekend om hun prachtige krullen en zullen tips en tricks delen. Er is meer! Vincenzo “The Curl King” wordt speciaal vanuit New York overgevlogen om een workshop te geven over het kleuren van krullend haar. Verder wordt het een gezellige dag met haartalks, haarshows, muziek en je kunt er ook een hapje eten. Er wordt ook 2x een reis naar Suriname verloot dus mis het niet!

Voor alle updates over het programma kun je de event pagina volgen op Facebook.

Party Over Hair

DATUM: 10 juli 

TIJD: 12.00 tot 19.00 uur

LOCATIE: Tolhuistuin

TICKETS: http://partyoverhair.eventbrite.com (Late Bird Ticket 15 eu, aan de deur: 20 eu)

Scroll To Top