Now Reading
Curly Hair Talk Op Social Media + Winactie

Curly Hair Talk Op Social Media + Winactie

Monoi

De afgelopen weken zijn we niet zo actief geweest, maar we zijn weer terug! Je kunt vanaf vandaag weer genieten van leuke en handige artikelen en tutorials. 

Zoals je misschien hebt gemerkt zijn we wel actief gebleven op onze social media kanalen en we hebben zelfs een snapchat account aangemaakt waar we mini reviews en een kijkje achter de schermen laten zien. Zo kon je afgelopen weken zien dat we aanwezig waren bij de L’Oréal University en dat er binnenkort een review van de nieuwe CURLS producten aankomt.

Sinds Instagram ineens een identiteitscrisis heeft en het idee van Snapchat heeft gestolen, proberen we de filmpjes ook daar te delen. We waarderen alle likes die we hebben op onze Facebookpagina, maar speciaal voor de mensen die lid zijn van onze Snapchat of Instagram account hebben we een leuke winactie bedacht.

Monoi Oil Winactie

Wij geven een ORS Monoi Oil pakket weg aan één van onze volgers! Het enige wat je hoeft te doen is ons volgen op Snapchat of Instagram. Ben je al lid, we see you! Je hoeft ons dan niet opnieuw toe te voegen. Ben je benieuwd naar de werking van deze producten en wil je dit pakket winnen? Check dan onze Snapchat of Instagram.

Instagram: CurlyHairTalk

Snapchat: CurlyHairTalk

snapcode

 

Scroll To Top