Now Reading
Organic Arganolie Van Les Arbres Du Maroc

Organic Arganolie Van Les Arbres Du Maroc

Arganolie ook wel vloeibaar Marokkaans goud genoemd, is een zeer goede olie om je huid en haar mee te verzorgen. Sinds ik arganolie heb ontdekt gebruik ik het vaak in mijn haar routine, maar ook voor de verzorging van mijn huid. Arganolie bevat de hoogste hoeveelheid vitamine E dan elke andere olie. Vitamine E helpt beschadigd haar te herstellen en voorkomt droog en pluizig haar.

LesArbresDuMaroc 1

Er is in Nederland een nieuw cosmeticamerk: Les Arbres Du Maroc. Zij verkopen de echte traditionele en pure arganolie! Les Arbres Du Maroc betekent “de bomen van Marokko”. De founders van het merk zijn zelf geboren en opgegroeid in Marokko en weten waar goede arganolie aan moet voldoen. Bij Les Arbres Du Maroc weet je zeker dat je premium arganolie van extra virgin kwaliteit krijgt. Het merk gelooft namelijk in traditionele, natuurljke en kwalitatief hoogwaardige producten.

LesArbresDuMaroc 2

De arganolie van Les Arbres Du Maroc is organic en wordt gewonnen uit de eerste persing en gebottled in speciale flessen. Hierdoor zijn alle goede eigenschappen van de olie bewaard gebleven. De Cosmetische arganolie is COSMOS ORGANIC Gecertificeerd door ECOCERT Greenlife. Daarnaast zijn de producten dierproefvrij en dermatologisch getest. Les Arbres Du Maroc heeft naast de arganolie voor de huid, ook culinaire argan- en olijfolie. De collectie wordt dit jaar uitgebreid met een hoogwaardige cosmeticalijn voor huid en haar.

LesArbresDuMAroc 3

Heb je interesse in de producten? Neem dan snel een kijkje in de webshop of op de facbookpagina van Les Arbres Du Maroc. Ze hebben een leuke winactie en geven een compleet verzorgde reis voor 2 personen naar Marrakech weg! Je verblijft in een 5 sterren resort van Richard Branson. Ga snel naar de facebookpagina om te kijken hoe je mee kunt doen. Tip: Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief van Les Abres Du Maroc krijg je 10% korting op je bestelling.

Website: lesarbresdumaroc.nl

Facebook: www.facebook.com/lesarbresdumaroc

 

Dit is een gesponsord artikel.

Scroll To Top