Now Reading
Olaplex: De Nieuwe Antibiotica Voor Je Haar

Olaplex: De Nieuwe Antibiotica Voor Je Haar

Vaak is krullend haar kwetsbaar en poreus en daardoor niet geschikt om veelvuldig in allerlei kleuren te verven. Met Olaplex is het mogelijk om je haar te kleuren zonder dat het super droog en breekbaar wordt.

Olaplex 1

Je hebt een leuk idee om je krullen een ander kleurtje geven, maar je kapper schudt nee omdat je haar dan afbreekt. Herkennen jullie de beperkingen? Mijn eigen kapper is bijvoorbeeld altijd voorzichtig met het verven van mijn haar en het gebruik van bepaalde kleuren (zoals blonderen). Terecht! Want we willen namelijk geen beschadigde en een doffe bos krullen, toch? Jammer voor mij en alle ladies die van afwisseling houden.

Olaplex lijkt hier een oplossing te bieden. Bekende haarstylisten in de VS waaronder Tracey Cunningham (die het haar kleurt van o.a. Jennifer Lopez, Khloe Kardashian en Gwyneth Paltrow) gebruiken Olaplex volop. Ook mijn kapper gebruikt het product sinds dit jaar standaard bij het verven van mijn haar.

Wat is Olaplex precies?

Olaplex is de nieuwste technologie die het (af)breken van het haar voorkomt en wordt op dit moment gezien als de nieuwe “antibiotica” voor de haarcosmetische industrie.
Olaplex herstelt de gebroken zwavelbruggen van het haar. Deze haarverbindingen worden beschadigd door thermische en chemische behandelingen. Olaplex beschermt het haar tegen deze schadelijke invloeden door het in 1 behandeling weer terug te brengen in de originele, gezonde staat. Het directe resultaat is sterk, veerkrachtig en glanzend haar. Het kan gebruikt worden bij ontkleuringen, highlights, normale kleuringen, extensions, of als aparte behandeling bij extreem beschadigd haar.

Hoe werkt het?

Het proces bestaat uit drie stappen. Allereerst wordt de Olaplex Bond Multiplier No. 1 rechtstreeks toegevoegd aan de kleuring. Na het kleuren van je haar en het uitspoelen van de verf wordt Olaplex Bond Perfector No. 2 aangebracht, welke 10 minuten in moet trekken. Als laatste stap neem je de Hair Perfector No. 3 (ongeveer zeven behandelingen) mee naar huis om één keer per week te gebruiken en het haar verder te versterken.

Ik merk dat bij gebruik van Olaplex mijn haar sterk blijft, ondanks de haarkleuringen. We kunnen dus weer van blond naar donker en andersom zonder zorgen. Hooray! Als je van plan bent om je haar bij de kapper te laten verven, vraag dan zeker of ze Olaplex willen gebruiken.

De producten van Olaplex zijn bij de kapper en online bij Haarshop.nl verkrijgbaar. 

Scroll To Top