Now Reading
MiMax Make-Up Voor De Getinte en Donkere Huid

MiMax Make-Up Voor De Getinte en Donkere Huid

Als je net als ik een donkere huid heb, dan weet je dat het een hele uitdaging kan zijn om goede make-up te vinden. Foundation die je gezicht een grijze gloed geeft of een poeder die je knal oranje maakt. Allemaal ergernissen die de meeste van ons met een getinte of donkere huid wel herkennen. Tegenwoordig heb je een aantal goede merken die make-up maken voor alle huidtinten en een nieuw merk die ik pas heb ontdekt is MiMax.

MiMax Make up 2

MiMax make–up is speciaal ontwikkeld voor vrouwen met verschillende etnische achtergronden. Denk aan iemand met een olijfkleurige huid, een donkere huid of een Aziatische huidskleur. Omdat iedereen andere kleurpigmenten heeft moet de make up op een bepaalde manier worden samengesteld. MiMax zoekt de juiste tones en texturen voor alle huidskleuren met de focus op de donkere huid. De make-up heeft een exclusieve look, maar is zeer betaalbaar.

MiMax – Cream To Powder Foundation €15,95

MiMax – Flawless Compact Powder €14,95

MiMax –  Loose Powder €12,50

MiMax –  Blush €13,95

MiMax –  Mascara €8,75

MiMax  – High Definition Lipstick €8,50

MiMax Make-Up 3

Ik was natuurlijk erg benieuwd naar hoe goed deze make-up eigenlijk is en heb daarom een aantal producten uitgekozen die ik wilde testen.

MiMax Natural Look

Ik hou zelf van een natuurlijke look en dat lukte erg goed met deze producten. De producten die ik heb gebruikt zijn de mascara, de foundation, de blush en de lipstick.

MiMax Foundation

Als eerst heb ik de cream to powder foundation in de kleur 03 SUNKISS gebruikt. De foundation is een cream foundation die je makkelijk kunt aanbrengen met het sponsje die er bij zit. De foundation heeft ook een handig spiegeltje.

MiMax Cream To Powder Sunkiss

De foundation voelt lekker zacht en de dekking is zoals je kunt zien op de foto erg goed. De foundation geeft je gezicht een mooie matte finish en dat vind ik een pluspunt want ik heb van mezelf een glimmende huid. Na de foundation kun de je compact powder gebruiken. Deze poeder absorbeert net als de foundation olie van de huid. Deze poeder heeft een gele ondertoon en is dus geschikt voor mensen met een warme roze ondertoon. Ik heb van mezelf al een gele ondertoon dus deze was niet geschikt voor mijn huid en ik heb deze niet gebruikt.

MiMax Loose Powder

Als je net als ik een gele ondertoon hebt en de compact poeder niet kunt gebruiken, dan hebben ze ook de losse poeder variant. Deze poeder geeft ook een matte finish en is ook erg goed te gebruiken als de bekende banana poeder om je gezicht te highlighten.

MiMax Blush

De blush van MiMax behoort tot mijn favoriet! De bush is super goed gepigmenteerd en heeft een zachte en compacte textuur. De kleur die ik heb gebruikt is D03 GINGER. Het is een mooie diep roze kleur en doet me erg denken aan mijn favoriete blush van MAC.

MiMax Mascara

De mascara van MiMax heeft een cobra brush dat er voor zorgt dat alle wimpers worden bereikt.  De mascara geeft je volume en lengte zonder te klonteren.

MiMax Mascara look

Ik vind het een hele goede mascara die ik zeker vaker ga gebruiken. De mascara geeft me volle wimpers die er natuurlijk uitzien omdat elk haartje individueel wordt gecoverd.

MiMax lipstick swatches

Ik had twee lipsticks om uit te kiezen de G03 BRONZE en de G02 CLASSY. Beide kleuren zijn erg mooi en goed gepigmenteerd.

MiMax Classy Lipstick

Ik heb voor de nude kleur gekozen omdat ik een natuurlijke look wilde creëren. De kleur die ik heb gebruikt is de G02 CLASSY. Het is een nude beige achtige kleur met een goud kleurige gloed. De textuur is cremig en dat voelt lekker zacht op je lippen.

MiMax Make up 1

De make up van MiMax is een aanrader als je make-up wilt van goede kwaliteit die matcht met je huidskleur. De make up is niet alleen van goede kwaliteit, het is ook zeer betaalbaar. Kijk voor meer informatie en verkoopadressen op de website van MiMax

View Comment (1)
 • Hoi Nandine,

  De blusher is mijn favoriet en ik ben van mening dat deze net zo mooi is al de M.A.C
  Kwaliteit en prijs zijn zeker in verhouding! Ik ben fan.

  Top tip voor de dames die dit merk nog niet kennen

  Greets,

  Saskia

Scroll To Top