Now Reading
L’oréal Miss Manga Mascara

L’oréal Miss Manga Mascara

Er bestaan zoveel verschillende mascara’s en allemaal beloven ze je lange en volle wimpers. Ik kocht een tijdje geleden de L’oréal Miss Manga mascara en besloot er een review over te schrijven.

LorealManga1

“Geïnspireerd door emotie zijn jouw ogen de expressie van je ziel. Maak je ogen blikvangers met de nieuwe Miss Manga mascara van L’Oréal Paris. Een meisjesdroom met volle, mega zwarte wimpers.” Dat is de boodschap van L’Oréal.

LorealManga2

L’Oreal Paris Miss Manga is de eerste mascara voor grote Manga ogen. Het geeft je wimpers onder en boven volume. Het geheim is het unieke flexibele 360 graden borsteltje. Het brede uiteinde geeft de bovenste wimpers maar liefst 15x meer volume. De onderste wimpers worden benadrukt door het smalle uiteinde van het borsteltje.

LorealManga3

Het borsteltje is niet dik en ook niet dun. Ik vind dit borsteltje erg prettig voor het aanbrengen van mijn mascara. Je kunt alle wimpers goed voorzien van een laagje mascara. Het draait makkelijk mee en je kunt ook goed bij de onderste wimpers. Het steeltje van het borsteltje heeft een knik en die is dus buigbaar. Voor sommige is dat misschien handig maar voor mij heeft het geen toegevoegde waarde.

Resultaat

wimpers

oog1

wimpers 2

Conclusie:

Als ik geen mascara op heb lijkt het echt alsof ik amper wimpers heb. Ik ga daarom ook bijna nooit zonder mascara de deur uit. De L’Oreal Manga mascara vind ik een goede mascara alleen moet je uitkijken dat je er niet te veel van gebruikt. De mascara is erg zwart waardoor het super dik lijkt als je er te veel van opdoet. Als je van volle, losse wimpers houdt, kun je het beste maar 1 laagje opdoen. Bij 2 laagjes hebben je wimpers de neiging om tegen elkaar aan te plakken.

De mascara geeft mijn wimpers erg veel lengte en vooral als ik 2 laagjes opdoe zoals op de foto. Met de volume valt het mee. Het gaf wel wat volume maar 15x meer is een beetje overdreven. Op de foto lijkt de mascara misschien een beetje klonterig maar dat is het zeker niet. Ik ben gek op hele zwarte mascara’s en de L’Oreal Miss Manga geeft mijn wimpers een mooi effect.

De L’oréal Miss Manga mascara kost €14,49

Sorry voor de slechte kwaliteit van de laatste foto’s. Ik heb mijn camera van het weekend aan de andere kant van Nederland laten liggen en moet hem nog ophalen. De resultaat foto’s zijn met mijn IPhone gemaakt.

Scroll To Top