Now Reading
15 Redenen Waarom Het Geweldig Is Om Krullend Haar Te Hebben

15 Redenen Waarom Het Geweldig Is Om Krullend Haar Te Hebben

Krullen zijn er in alle structuren en lengtes, van losse krullen tot kroeshaar. Iedereen kan steil haar hebben, maar niet iedereen kan ’s ochtends wakker worden met een bos natuurlijke krullen. Wist je eigenlijk dat wij heel blij mogen zijn dat we krullend haar hebben? Lees hier de 15 redenen waarom krullend haar geweldig is!

Krullen

1. Ze zijn uniek:  Krullen zijn er in alle structuren en lengtes, van losse krullen tot kroeshaar. Iedereen kan steil haar hebben, maar niet iedereen kan ’s ochtends wakker worden met een bos natuurlijke krullen. Plus je krullen kunnen afhankelijk van het weer en de producten die je gebruikt, elke dag anders zijn. De ene dag zijn ze getemd en de volgende dag zijn ze massaal en wild.

2. Het is heel divers: Je kunt met krullend haar zoveel verschillende haarstijlen doen. Wil je vandaag steil haar? Geen probleem! Wil je de volgende ochtend grove krullen? Zo gepiept! Iemand met steil haar kost het heel veel moeite om een bos natuurlijk uitziende krullen te creëren.

3. Mensen onthouden je makkelijker: Je hebt zelden problemen met het opnieuw introduceren van jezelf omdat je haar al indruk maakt. Je bent daarnaast ook gemakkelijk te herkennen in een menigte.

4. Het is bouncy: Steil haar is niet bouncy. We kennen allemaal de “Pam je haar danst” reclame maar ons haar heeft met de juiste producten er in, veel meer veerkracht. Elke krul is springerig en zeg nou eerlijk, bouncy curls zijn toch geweldig!

5. Je hebt altijd een gespreksonderwerp als je jezelf wilt voorstellen aan een andere krullenbol: Wow je hebt echt prachtig haar welke producten gebruik je? Ken je Curly Hair Talk al? Een daar is een gesprek van 30 minuten.

6. Je lijkt jonger: Ik ben er vrij zeker van dat je jonger lijkt met krullend haar. Er is iets jeugdig en onschuldig aan een hoofd vol krullen.

7. Je hoeft je haar niet zo vaak te wassen. Ons haar wordt niet zo snel vet en daarom hoeven we het niet zo vaak te wassen. Hebben wij even geluk! Scheelt ons weer tijd, uitkammen en haarproducten.

8. Je kunt je gewone conditioner als leave in crème gebruiken. Ideaal toch!

9. Feestelijk haar betekent krullen: Voor een speciale gelegenheid wordt altijd gekozen voor krullen. Wij hebben het geluk dat we al krullen hebben!

10. We hebben geen schuim donut nodig: Je grote, geweldige bos haar maakt een super (messy) bun zonder enige hulp van een schuim donut.

11. In de zomer kun je je haar na het zwemmen lekker natuurlijk laten drogen. Zo kun je lekker chillen terwijl je vriendinnen nog bezig zijn met föhnen, steilen en de hele mik mak.

12. Krullend haar leidt af: Kringen onder je ogen, puistjes, oorbellen die je haat maar ze draagt omdat je ze hebt gekregen. Gelukkig hebben we onze krullen!

13. Je haar lijkt nooit dun: Ook al heb je dun haar door je krullen valt dat helemaal niet op. Gewoon scrunchen totdat je meer volume hebt en voilà!

14. Ze helpen je om lekker te ruiken: Denk eens na over de producten die je dagelijks gebruikt. Ze ruiken allemaal zo lekker en je krijgt vaak complimenten over de geur van je haar.

15. Krullen zijn gewoon geweldig: Krullen zijn gewoon mooi en awsome! Punt!

Ook leuk: 17 curly girl problems die je vast herkent

Ook leuk: 12 dingen die alleen mensen met krullend haar begrijpen

View Comments (4)
Scroll To Top