Now Reading
Jess geeft 4 tips voor mooie, lange krullen!

Jess geeft 4 tips voor mooie, lange krullen!

 

Jessica McGuinty, CEO en oprichter van Jessicurl, geeft vier belangrijke tips om lange, sterke krullen te krijgen.

Als je eenmaal besluit om je haar te laten groeien, lijkt het op een oneindig proces. Er zijn een aantal aspecten die je zelf onder controle hebt. Volg deze tips en het zal de natuurlijke groeiproces van je haar versnellen.

Jessicurl

1. Eet gezond

Je haar moet zowel aan de buitenkant en de binnenkant worden gevoedt. Zorg ervoor dat je voldoende voeding, en een aanvulling van biotine binnen krijgt, want het is bewezen dat het de haargroei versnelt. Ik kan dit persoonlijk bevestigen zegt Jessica. Een paar maanden nadat ik begon met het innemen van biotine zag ik mijn haar merkbaar sneller groeien. Het is ook belangrijk dat de voeding voldoende eiwitten en vetten bevat, met te weinig wordt je haar droog, broos en heeft het meer kans op breuk.

2. Wees lief voor je haar

Als je je haar laat groeien, moet je ervoor zorgen dat het niet afbreekt en dat je punten niet splijten. Dit betekent beperkt borstelen en kammen. Krullend haar moet echt niet worden geborsteld als het droog is, zo maak je je haar pluizig en je kruldefinitie verdwijnt. Maak je haar nat en gebruik een goede conditioner. De conditioner zorgt ervoor dat je kam of borstel makkelijk door je haar glijdt en dat voorkomt dat je haar breekt. Begin aan de onderkant en werk voorzichtig je weg omhoog.

3. Beperk warmte styling

Als je warmte instrumenten gebruikt om je haar sneller te laten drogen, zorg er dan voor dat je föhn een diffuser heeft. Het is echt het beste om de steiltang helemaal te vermijden want het zal je haar echt uitdrogen wat leidt tot breuk. Als je het toch wilt doen, probeer het te beperken tot 2 keer per week. Het doel is om het haar gedurende het hele proces zo vochtig mogelijk te houden. Dat brengt mij tot …

4. Bevochtig het!

Zacht haar is gezond haar, en gezond haar groeit sneller. Doe 1 keer per week een deep conditioning behandeling van minstens 30 minuten om je haar te voorzien van meer vocht dan het dagelijks krijgt. Regelmatig je hoofdhuid masseren wordt ook aangeraden wanneer het maar kan. Het bloed stroomt naar je hoofdhuid en stimuleert de groei. Jessicurl stimulating scalp massage olie, is precies gemaakt voor dit doel.

Door gezond eten, het teder behandelen van je haar en genoeg vocht, zul je merken dat je haar in een mum van tijd groeit!

Remember – You Have The Right To Remain Curly!

Voor meer informatie over Jess en Jessicurl producten kunt je terecht op www.Jessicurl.com 

 

Scroll To Top