Now Reading
Herbal Essences Hello Hydration Conditioner

Herbal Essences Hello Hydration Conditioner

DSC_0729

Zelf heb ik een aantal conditioners die ik altijd opnieuw blijf kopen omdat ze goede ingrediënten bevatten en mijn haar heerlijk zacht en gezond houden. Af en toe probeer ik iets nieuws zoals deze conditoner van Herbal Essences. Ik liep deze conditioner altijd voorbij totdat ik zag dat zowat heel Youtube deze conditioners gebruikt en dat de vloggers erg tevreden zijn over dit product. De Herbal Essences Hello Hydration is de populairste onder de YouTubers dus ik besloot opzoek te gaan naar de conditioner. Je gelooft het misschien niet maar ik ben letterlijk 2 weken lang naar verschillende drogisterijen geweest om de Hello Hydration conditioner te bemachtigen. Het was gewoon overal uitverkocht! Uiteindelijk zag ik (toen ik er niet naar opzoek was) toevallig 1 conditioner liggen en heb hem meteen gekocht.

Herbal Essences Hello Hydration Conditioner is te koop bij verschillende drogisterijen. Het kost 2,89 en bevat 200 ml.

[line]

Wat Herbal Essences zegt over het product:

Zeg ‘hello’ tegen een diepe doordrenktheid van dorstlessende hydratatie met mijn rijke formule met orchidee en kokosnoot extracten. Dompel jezelf onder en voed je haar met zo veel vocht als het nodig heeft. Raak doorweekt, doorvoed en breng je glans weer tot leven!

DSC_0718

De fles is blauw en heeft een aparte vorm. Het is een omgekeerde fles die je makkelijk kunt meenemen want het heeft een dop die je open en dicht kunt klikken en de fles is niet heel groot.

DSC_0721

De geur van deze conditoner is heer-lijk! Het heeft een fruitige, tropische kokos geur. Niet zo een sterke kokos geur maar een beetje zoet. De conditioner is dik zoals elke conditioner en heeft een licht blauwe kleur.

DSC_0722

Ik schrok een beetje van de blauwe kleur, maar er is gelukkig niks geks met m’n haar gebeurd.

DSC_0719

Als je zo naar de ingrediënten kijkt denk je misschien pff wat is dat allemaal, maar de ingrediënten zijn helemaal niet zo slecht. Behentrimonium Methosulfate klinkt bijvoorbeeld eng maar het is geen sulfaat maar een hele goede ontklitter. Het is een milde ingrediënt en wordt zelfs gebrukt in baby producten. Bis aminopropyl dimethicone is een niet water oplosbare silicone maar het veroorzaakt niet zo snel build up. Het is een milde variant van de dimethicone en je kunt het net als de amodimethicone uit je haar wassen met een shampoo dat cocoamidopropyl betaine bevat. Je hebt dus geen sulfaat shampoo nodig (Yeah!). Verder bevat deze conditioner orchidee en kokosnoot extracten.

DSC_0716

Ik wil niet te blij doen over dit product maar ik begrijp heel goed waarom half YouTube deze conditioner gebruikt en waarom het overal was uitverkocht. Deze conditioner geeft super goede slip. Je kan je haar heerlijk uitkammen en de geur is ook super! De silicone is wel een minpuntje maar zolang ik niet elke week een sulfaat shampoo hoef te gebruiken heb ik daar geen problemen mee. Mijn haar voelt na het wassen met deze conditioner heerlijk zacht en gehydrateerd. Ik heb deze conditioner net als sommige ook als leave in gebruikt maar dat vond mijn haar niet zo geweldig.

Conclusie: Dit product is een geweldige ontklitter dat heerlijk ruikt. Het hydrateerd je haar maakt het zacht en het is ook nog eens super goedkoop. Ik ben verkocht!

View Comment (1)
Scroll To Top