Now Reading
Good Hair Festival In Het Tropenmuseum

Good Hair Festival In Het Tropenmuseum

Good Hair Festival

Hoeveel zegt jouw haar over wie jij bent? Draag je het als verlengstuk van je identiteit? A.S Zondag 22 mei keert het twee jaarlijkse Good Hair Festival terug in het Tropenmuseum in Amsterdam.

Het Good Hair festival staat geheel in het teken van haar als zelfexpressie. Er worden haardemo’s en handige tips en tricks gegeven. Er zijn talks waar je kunt luisteren naar persoonlijke en inspirerende verhalen. Bij dit event maakt het niet uit welke haartype je hebt, het is voor iedereen. Er komen verschillende haarstijlen voorbij met als highlight voor ons krullenbollen: The Natural Nation en Robin Jane Cuts.

The Natural Nation gaat een demo geven waarin oprichtster Anoeska Schmidt en haar team de beste natural hair geheimen prijsgeeft.

De haardemo door Robin Jane Cuts is geschikt voor alle type krullen! Je krijgt de beste tips over de belangrijkste ingrediënten en technieken die nodig zijn om alles uit jouw krul te halen.

Good Hair Festival

Naast alle geweldige demo’s en talks kun je lekker struinen over een haar & beauty market. Kijk hier voor het volledige programma.

  • Wanneer: zondag 22 mei
  • Tijd: 10.00-18.00 uur
  • Prijs: Entree Tropenmuseum: € 8 (4 t/m 18 jaar) €15,00 (volwassenen), Museumkaart gratis. De Sunday Market is gratis toegankelijk vanuit het Oosterpark
  • Tickets:  koop hier online tickets of op de dag zelf aan de kassa.
  • Meer informatie: reserveren@tropenmuseum.nl of 088 00 42 840 (di t/m vr 10.00-17.00 uur)
Scroll To Top