Now Reading
DIY: Homemade Avocado, Honey En Olive Oil Mask

DIY: Homemade Avocado, Honey En Olive Oil Mask

Kan je haar wat meer glans en vocht gebruiken? Probeer dan deze homemade deep conditioner! Avocado en olijfolie hebben beide hydraterende eigenschappen. Avocado helpt ook goed tegen pluizig haar. Honing geeft glans en barst van de goede eigenschappen die worden versterkt door het mixen met de andere ingrediënten.

avocado-honey-oliveoil

 Ingrediënten:

– 1 avocado

– Olijfolie

– Honing


1. Verwijder de schil en de pit van de avocado en prak het in een kom.

2. Voeg de gewenste hoeveelheid olijfolie toe.

3. Voeg 1 eetlepel honing toe en meng alles tot een papje.

4. Verdeel het over je haar en laat het 30 mintuten zitten met een plastic cap of handdoek op je hoofd.

5. Was je haar daarna zoals gewoonlijk.

View Comments (3)
 • Hallooo,

  Ik hoop dat je mij kunt helpen?
  Mijn haar krult half wel en half niet, voornamelijk onderin niet. Ik ben 3 jaar geleden kaal geweest maar mijn haar is weer teruggegroeid alleen wil ik dat de stijlen plukken ook krullen. Heb je enige adviesen voor mij en bestaat er een product en masker waardoor mijn haar krult??

  • Je kan een proteïne masker proberen, het klinkt een beetje als heat damage. Als een proteïne treatment niet helpt zit er niks anders op dan knippen.

 • Hallo,
  Laatste tijd is mijn haar erg pluizig en krult het niet meer netals eerst. Vroeger had ik lang dik krullend haar net veel volume… Maar sinds dat ik het heb geverfd is mijn haar heel erg beschadigd !
  Helpp mij?!

Scroll To Top