Now Reading
De Curlsys Kniptechniek Voor Mooie Krullen

De Curlsys Kniptechniek Voor Mooie Krullen

Veel krullenbollen zijn bang om naar de kapper te gaan omdat het altijd een grote verassing is hoe je uit de kappersstoel komt. Dingen zoals te kort geknipt of een lelijk model komen helaas vaak voor.mclean

De meeste kappers hebben geen idee hoe ze krullend haar moeten knippen, maar er zijn er een paar die dat gelukkig wel kunnen. Deze kappers hebben of heel veel ervaring met krullend haar of ze kennen de Curlsys kniptechniek. In Amerika hebben ze de Deva Cut en wij in Europa hebben de Curlsys kniptechniek!

Krullen

Wat is de curlsys kniptechniek?

Curlsys is in 1995 bedacht door Brian Mclean. Met deze techniek knipt de kapper bundels die van nature bijelkaar zitten apart af. Daardoor krijgt het haar de ruimte om mooi op te krullen. Je haar wordt daardoor nog mooier en gaat minder snel pluizen.

Er zijn 36 technieken die ervoor kunnen zorgen dat je haar er perfect uitziet. Zo is er voor iedereen 1.

Curlsys

Wat zijn de voordelen van de Curlsys kniptechniek?

– Je haar krijgt meer krullen

– Je haar krijgt meer volume

–  Krullen die uitgezakt waren worden weer mooi

– Je krijgt minder snel pluis

Ken jij deze kniptechniek al? Wat zijn jouw ervaringen met de curlsys knipteechniek?

Lees hier handige tips voor een geslaagde kappersbezoek: Wat Je Moet Weten Voordat Je Naar De Kapper Gaat

 

View Comments (2)
  • Ik heb er ervaring mee. Heb het een paar keer laten doen maar was er niet bijzonder van onder de indruk. Heb bij toeval mijn eigen kapster gevonden en die knipt volgens mij niet speciaal volgens die methode, althans ze gebruikt die term er niet voor maar zij knipt mijn haar als het droog is en niet nat. Hierdoor zie je wat ze knipt.

Scroll To Top