Now Reading
Curly Hair Talk By Nandine Laura

Curly Hair Talk By Nandine Laura

 

Welkom op Curly Hair Talk! Mijn naam is Nandine Laura en ik heb deze website in 2012 gemaakt, om informatie en tips te delen met iedereen die krullend haar heeft. Van losse krullen tot kroeshaar! Op deze website kun je verzorgingstips en producten reviews lezen en laten we je handige tutorials zien. Naast haarverzorging lees je hier ook andere beauty onderwerpen en er komt af en toe een lifestyle post voorbij.

Ik heb altijd al een passie gehad voor haarverzorging, make-up en mode. Zelf had ik altijd mooie krullen totdat ik het permanent steil liet maken oftewel liet relaxen. Ik heb echt alles met mijn haar gedaan! Toen ik alles zat was en me weer wilde focussen op hoe ik mijn eigen krullen mooi en gezond kon houden, zag ik dat er weinig tot geen informatie beschikbaar was. Ik besloot zelf een website te beginnen en al mijn kennis en ervaringen, te delen met de wereld!

Het doel van de blog is mensen inspireren om hun prachtige, krullende haartextuur te omarmen, helpen bij het vinden van de juiste verzorgingstechnieken en ze op de hoogte houden van nieuwe beauty producten.

XoXo

View Comments (3)
  • wat ben ik blij dat ik je site heb gevonden… Ik ben al jaren op zoek naar goede ınformatie voor het haar van mn dochter. Zij heeft type 3b (heb ik hier geleerd) en het is voor mij tot nu toe zo moeilijk geweest om de juiste verzorgıng voor haar prachtige haar te vinden (heb zelf stijl haar). Ik ga gelijk beginnen met de curly girl methode en ben heel erg benieuwd naar het verschil straks.
    groetjes! een blije moeder!

    • Leuk om te lezen! Succes met de curly girl methode! Weet zeker dat je dochters haar er nog mooier uit gaat zien!

Scroll To Top