Now Reading
Bobbi Brown Illuminating Nudes Collection

Bobbi Brown Illuminating Nudes Collection

Bobbi Brown introduceert deze maand de illuminating nudes collectie met 5 producten die je binnen no time een mooie en natuurlijke look geven. In deze collectie is er 1 compleet nieuw product en er zijn een aantal nieuwe kleuren aan bestaande producten toegevoegd.Bobbi Brown Illuminating Nudes Collection

De focus ligt op een gezonde huid met subtiel gedefinieerde wenkbrauwen, een glanzende nude lip en pure glans bij de ogen.

Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture BalmBobbi Brown Extra Illumination Moisture Balm €67 – Een vochtinbrengende crème met fijne pareldeeltjes, die de huid een energie boost geven. De hydraterende ingrediënten revitaliseren een grauwe huid. Je kunt deze balsem gebruiken als dag- en nachtcrème maar ook als highlighter.

Bobbi Brown CC CreamBobbi Brown CC Cream SPF 35 €38 – Er zijn 2 nieuwe tinten toegevoegd. De Blushed Nude en de Rich Nude. Deze cc cream egaliseert, corrigeert en geeft je huid een frisse look.

Bobbi Brown Brow ShaperBobbi Brown Natural Brow Shaper & Hair Touch Up €22 – Deze wenkbrauwgel was al te koop, maar is uitgebreid met 2 nieuwe kleuren. Slate en Brunette. Deze getinte wenkbrauwgel is een goede aanvulling voor een nude look. Het helpt je om je wenkbrauwen mooi in model te brengen en ze een subtiele tint te geven.

Bobbi Brown Sparkle Eye ShadowBobbi Brown Sparkle Eye Shadow €31,50 – Deze sprankelende oogschaduw laat de ogen direct oplichten. White Sand en Golden Peach zijn nieuwe kleuren.

Bobbi Brown Illuminating nudes lipgloss

Bobbi Brown Lip Gloss €24,50 – Deze hoogglans formule geeft de lippen een zwoele glans voor een vollere look.

De producten van Bobbi Brown zijn te koop bij Douglas en de Bijenkorf.

Wat vind je van deze collectie?

View Comment (1)
  • De oogschaduws schitteren prachtig, maar daar zit helaas wel een pittig prijskaartje aan. Maar de meeste Bobbi Brown producten die ik tot nog toe heb geprobeerd, waren het zeker waard.

Scroll To Top