Now Reading
Avocado De Nieuwe Botox?

Avocado De Nieuwe Botox?

We love avocado! Op onze salade, op onze sandwich, op de nacho’s, eigenlijk op alles. Maar wist je dat deze groene supervrucht ook heerlijk is op je gezicht? Avocado heeft namelijk tal van goede ingrediënten voor een super mooi huidje.

Avocado is een echte superfood. Maar buiten dat de vrucht ontzettend gezond is voor het lichaam verdient hij ook zeker een plekje in je beauty routine.

Antioxidanten

De antioxidanten in avocado’s ontgiften je lichaam en verwijderen alle giftige stoffen die de neiging hebben om je huid voortijdig te verouderen.

Vitamine A

Ook zit de groene vrucht bomvol vitamine A waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het huidveroudering tegengaat.

Aminozuren

Aminozuren in avocado’s reinigen je huid en bieden bescherming tegen agressieve omgevingsfactoren. Deze aminozuren zorgen ook voor een versterking van het bindweefsel en houden de huid elastisch en soepel.

Biotine

Een avocado bevat zo’n 2 tot 6 mg biotine. Dat is 16% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Biotine is essentieel voor een gezonde en gehydrateerde huid.

Vitamines en mineralen

En dan is het ook nog een vitaminebom. Een avocado is rijk aan vitamine B, vitamine C, vitamine E en vitamine K. Ook bevatten ze o.a. de mineralen kalium, magnesium, koper, foliumzuur en ijzer.

Avocado’s zijn dus niet alleen lekker maar ook een gezonde, natuurlijke en voordelige boost voor je huid. Dus goodbye botox, facials en dure crèmes en welcome guacamole, green smoothie en avocado face mask!

Scroll To Top