Now Reading
ApHogee Two-Step Protein Treatment

ApHogee Two-Step Protein Treatment

Naar aanleiding van de foto van gister heb ik besloten wat meer informatie te geven over de proteïne treatment die werd gebruikt om de krullen te herstellen. Als eerste wil ik zeggen dat dit geen reclame of gesponsord bericht is. Ik gebruik deze treatment al jaren en het heeft mijn haar en dat van vele andere elke keer weer gered. Ik heb het een aantal keer geblondeerd, bruin geverfd, toen weer blond, toen weer bruin, daarna rood en nu is het zwart. Ondanks al het kleuren van mijn haar ziet het er nog gezond uit en heb ik geen last van haarbreuk of haaruitval. Dit heb ik allemaal te danken aan de ApHogee two-step protein treatment en een goede haarverzorgingsroutine.

ApHogee Logo

Wat is ApHogee?

ApHogee is een haarverzorgingsmerk met verschillende producten. Van styling producten tot treatments. ApHogee heeft geconstateerd dat de juiste verhoudingen van verschillende soorten eiwitten, aminozuren, verzachtende en moisturizende ingrediënten, bijna elk haar kan herstellen en helpen om gezond te blijven. De producten van ApHogee zijn gemaakt in de VS en niet op dieren getest.

Wat is de ApHogee Proteïne Treatment?

Als je regelmatig de artikelen op Curly Hair Talk leest, heb je vast gezien dat ik het vaak over proteïne heb. Zonder voldoende proteïne kan je haar vocht niet goed absorberen en verliest het de elasticiteit. De Aphogee treatment is een proteïnebehandeling in een flesje.

Ingrediënten:

Hydrolyzed Collagen, Water (Aqua), Citric Acid, Dimethylol Urea, Magnesium Sulfate, Ethylene Urea, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-Propyl Silanetriol, Trimethylsiloxyamodimethicone, Mauritia Flexuosa Fruit Oil, Panthenol, Phytantriol, Tocopherol Acetate (Vitamin E), Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Fragrance (Parfum), Magnesium Carbonate, Diethylene Glycol, Trideceth-12, C11-15 Pareth-7, C12-16 Pareth-9, DMDM Hydantoin, Linalool.

Wat doet het?

De treament herstelt de structuur van beschadigd haar en zorgt ervoor dat het er weer mooi en gezond uitziet. Het voorkomt en verminderd ook haarbreuk en haaruitval.

Aphogee

Voor wie is het?

De treatment is geschikt voor alle haartypes van steil tot kroes. Iedereen die vind dat zijn haar wel een oppepper kan gebruiken kan deze treatment doen. Zelfs als je haar niet beschadigd is kun je deze treatment gebruiken om je haar gezond te houden. Als je haar erg beschadigd is zal je natuurlijk het meeste verschil zien.

Hoe moet je het gebruiken?

Je gebruikt de treatment op nat en schoon haar. De treatment is erg plakkerig en het ruikt ook echt niet lekker. Trek dus oude kleding aan! Je giet de treatment op je haar en kamt het zodat het goed wordt verdeeld. Daarna droog je je haar met een föhn of droogkap. Tijdens het drogen zul je merken dat je haar hard begint te worden. Om die reden mag je je haar ook niet aanraken. Na het drogen spoel je het uit tot dat je haar weer zacht en schoon is. Als alle proteïne uit je haar is gewassen moet je een moisturizer gebruiken om weer een goede balans tussen proteïne en vocht te krijgen. ApHogee heeft een speciale Balancing Moisturizer Conditioner die zij er bij aanraden. Sommige mensen gebruiken hun eigen conditioner of doen daarna direct een deep conditioner behandeling. Als je de treatment voor de eerste keer doet raad ik je aan om de conditioner van ApHogee te gebruiken. De treatment mag je om de 6 weken doen.

Aphogee Balancing Moisturizer

Wanneer zie je resultaat?

Na de treatment merk je direct een verschil in de structuur van je haar en ook haarbreuk en haaruitval worden direct minder. Als je haar extreem beschadigd is door hitte en steile plukken heeft, kan het zijn dat die haarstrengen niet helemaal meer gaan krullen. De onderstaande foto is van een lezeres die erg blij was dat ik haar de treatment heb aangeraden. Het haar is op alle drie de foto’s nat.

Aphogee Protein Treatment Results

Als je het gevoel hebt dat je haar niet meer te redden valt, probeer dan de ApHogee treatment om je haar weer te herstellen. Voor mij en vele andere doet het in elk geval wonderen! De ApHogee treatment is online en in afro shops te koop. Je kunt het o.a kopen bij DoubleFOnline.nl. Een kleine fles kost € 10,95 en een grote voor meerdere behandelingen kost € 29,95. Meer informatie over de treatment en over alle andere haarproducten van ApHogee vind je op hun website http://aphogee.com Op youtube zijn er ook een aantal filmpjes te zien zoals deze van Taren Guy.

View Comments (7)
  • Het is handig om het substantie in een spuitfles te gieten en dan op je haar te spuiten en daarna doorkammer. Scheelt heel wat kliederen. Xx Cha

  • Is het altijd goed om dit af en toe te doen of raad je het af bij krullen die niet zo beschadigd zijn. Ken je Olaplex en is het daarmee te combineren?

  • Op Amerikaanse sites las ik ervaringen van vrouwen die het gebruikt hadden en juist haarverlies en haarbreuk kregen door dit middel. Dus ik vraag me af of dit voor iedereen geschikt is…..

  • Meiden waarbij de schade aan het haar niet zo erg is, KIJK UIT MET DIT PRODUCT.
    Naar aanleiding van de blog heb ik de Aphogee two step treatment en de balancing moisturizer gekocht. In de avond heb ik het aangebracht. Bij het spoelen was mijn haar net stro. En zelfs na de moisturizer was mijn haar droog. Ik hoopte dat het misschien weg zou trekken en heb mijn eigen deep conditioners en moisturizers gebruikt, maar het blijft droog. Nu ongeveer een week later is mijn haar enorm dun geworden (zeker 1/3 van m’n dikte is weg). Voorheen had ik een grote bos krullen en nu krult m’n haar veel minder (van 3b naar 2c), het heeft geen volume meer en het pluist. Hiernaast is het dof. Ik heb al een deel afgeknipt, maar het heeft geen zin gehad. Ik heb zoveel spijt van deze behandeling. Dus als je haar niet zo erg beschadigd is gebruik het dan NIET. Als je het echt heel graag wilt gebruiken, test het dan alleen op je puntjes of een onopvallende plek.

  • Ik weet niet of deze late reactie nog zin heeft, maar ik heb dit product vandaag gebruikt en ben er zo blij mee! Ik maak mijn van nature donkerblonde/lichtbruine haren altijd maximaal 4 tinten lichter, dus kan het altijd wel een oppepper gebruiken. Ik had voorheen Nexxus Emergencee, een soortgelijk product waarbij het haar ook hard wordt tijdens het föhnen. Dat was mijn holy grail en redder in nood, maar helaas nergens meer te krijgen. Tot ik dit las! Nu heb ik een goede vervanger gevonden. Van droog haar merk ik niets. Dit moet je ook niet te vaak gebruiken. Elke 6 weken, afhankelijk van wat je met je haar hebt gedaan. Ik gebruik dit soort producten ook als voorbehandeling, voor het verven, zodat het tegen een stootje kan. Thank god voor dit spul!

    • Hi Yvonne, Gebruik jij dit product ook zoals hierboven? Ik heb mijn haar laten verven bij een extreem dure salon (niet betaald) en het haar is nu als het nat is net elastiek/kauwgum. Ik hoop het haar met dit product nog enigzins te kunnen “redden”.. Groetjes Tamara

Scroll To Top