Now Reading
Ann Chery Waist Trainer

Ann Chery Waist Trainer

Celebs worden er massaal mee gespot en eindelijk heb ik er ook één! De bekende waist trainer van Ann Chery van de webshop Die Wil Ik Hebben.

Ann Chery Waist Trainer 1

Op Instagram heb ik de waist trainers meerdere keren, bij verschillende celebs voorbij zien komen. Tegenwoordig worden de waist trainers door veel vrouwen gedragen om zo een mooie zandloper figuur te krijgen.

Celebrity Waist Training

Ik was erg enthousiast toen ik mijn pakketje van Die Wil Ik Hebben binnen kreeg met daarin mijn Ann Chery waist trainer, firming gel en lolly’s! Die wil ik hebben is een webwinkel die in 2009 is opgericht door Agnes Jager. Ze begon deze webwinkel met fashion heels. Agnes is gestart in een periode waarin er online geen fashionable pumps, booties, wedges en sandals te vinden waren, zij was de eerste.

Agnes heeft een grote liefde voor kleurtjes en daarom hebben de pumps die ze verkoopt mooie felle kleuren. In 2014 heeft ze het assortiment uitgebreid met bodycon jurkjes en de bekende waist trainers. De waist trainers komen uit Colombia en zijn van het merk Ann Chery. Ann Chery is op dit moment het beste en populairste merk van de waist trainers. Er zijn veel neppe in de omloop dus kijk uit!

diewilikhebben

Wat is waist training?

Waist training is een proces waarbij je taille geleidelijk smaller wordt. Je gebruikt hierbij een corset of een waist chincher (waist trainer). Waist training stamt af uit de Victoriaanse tijd en heeft een grote comeback gemaakt.

Hoe werkt het?

Een waist trainer kan gebruikt worden na de bevalling, tijdens het sporten, bij rugproblemen, of onder je kleding voor een mooie zandloper figuur. Het is de bedoeling dat je het dragen van de waist trainer opbouwt. Je begint eerst met een paar uur per dag en daarna kun je het langer dragen. Er zijn zelfs mensen die slapen in een waist trainer, maar dat lijkt me niet zo lekker zitten. Een waist trainer is bedoeld om het proces van een smallere taille en en plattere buik te versnellen. Je moet er wel gezond bij eten, voldoende water drinken en eventueel sporten. Als je deze dingen doet kun je al snel resultaat zien. Op Youtube zijn er veel filmpjes te zien met een geweldig resultaat! Sommige mensen beweren dat waist training gevaarlijk is, maar dat gaat meer over een corset die je extreem strak trekt.

Ann Chery Waist Trainer 2

 

Review

De waist trainer wordt erg snel verstuurd en komt samen met een gebruiksaanwijzing. Ik kreeg er ook een slimming gel bij die helpt tegen cellulitis en om af te vallen op bepaalde delen van het lichaam. Het is een koude gel met een menthol geur. Ik heb zelf weinig ervaring met dit soort gels, maar ik ga het zeker proberen.

Slimming Gel

Mijn waist trainer is van latex en is een 3 hooks waist trainer. Dat houdt in dat je het op 3 verschillende standen kunt omdoen. De haakjes zijn hetzelfde als die van je bh en je kunt de waist trainer in tegenstelling tot een corset heel makkelijk zelf aandoen. Het is bedoeling dat je waist trainer kleiner is dan je normale maat en dat je hem steeds een standje strakker kunt zetten.

Ann Chery Waist Trainer 4

De binnenkant van de waist trainer is van katoen voor het absorberen van transpiratie.

Ann Chery Waist Trainer 3

Ik heb de waist trainer nu al een paar keer aangehad. De kwaliteit van de Ann Chery is goed en het zit helemaal niet zo verkeerd als ik dacht. Ik had verwacht dat het in het begin vreselijk zou zitten en dat ik bijna geen adem meer kon halen, maar de waist trainer zat helemaal niet oncomfortabel.

Waist Training Resultaat

Zelf ben ik niet echt dik maar ik heb afgelopen maanden een aardig buikje gekregen. Ik wil graag een strakkere buik en een slanke taille, daarom ben ik zo blij met deze waist trainer! Door de waist trainer heb ik een betere houding. Het geeft me een mooie zandloper figuur en het lift mijn borsten. Ik kan niet wachten tot ik resultaat zie. (Edit: Lees hier de update)

Heb je ook interesse in een waist trainer? Er zijn verschillende soorten en maten te bestellen bij www.diewilikhebben.com

View Comments (8)
Scroll To Top