Now Reading
Andrélon Oil & Care

Andrélon Oil & Care

Andrelon

Je hebt het vast al in de winkel gezien, de nieuwe Oil & Care lijn van Andrelon. De haarproducten bevatten arganolie en zijn speciaal ontwikkeld voor pluizig, krullend en kroeshaar.

Andrelon

De Andrelon Oil & Care lijn bestaat uit:

– Shampoo €3,29

– Conditioner €3,39

– 1 minuut Masker €3,99

– Kroescontrol Serum oil €5,99

– Kroescontrol Crème €3,39

– Anti Klit Spray €3,39

[line]

Wat Andrelon zegt over de producten:

Andrélon Oil & Care bevat verschillende
 oliën, waaronder Arganolie, en is 
speciaal ontwikkeld om droog en pluizig 
haar te verzorgen.

De unieke formule met Marokkaanse Arganolie verzorgt en voedt je haar, waardoor je weer controle krijgt over je droge en pluizige haar. De Oil & Care producten worden snel in je haar opgenomen, zodat je haar zacht aanvoelt en zijn natuurlijke uitstraling behoudt.

De shampoo en de conditioner:

shampoo conditioner

Zoals je kunt zien hebben de producten de bekende paarse verpakking. De ingrediënten zijn prima alleen bevat de shampoo wel sulfaten. Sulfaten maken je haar super schoon maar ze strippen helaas ook de natuurlijke oliën die je nodig hebt om droog haar te voorkomen.

Verder hebben de producten veel goede ingrediënten zoals natuurlijk arganolie, kokosolie en amandelolie. Deze ingrediënten zijn super voor droog en pluizig haar. De conditioner bevat siliconen dus als je deze vermijd kun je deze conditioner beter skippen.

1 minuut masker:

masker

De 1 minuut haarmasker is verpakt in een handige tube en je kunt het dagelijks gebruiken. Dit product lijkt heel veel op de conditioner, ze bevatten dezelfde oliën alleen is het masker wat intensiever dan de conditioner.

Kroescontrol creme:

voedendecreme

De Kroescontrol Intensief Voedende Creme zit in een handig pompflesje die we natuurlijk kennen van de Perfecte Krul. Dit product is voor erg droog haar en dat kun je ook zien aan de ingrediënten. Het bevat olijfolie, kokosolie en shea butter. Deze creme bevat geen arganolie. Als je fijn haar hebt is dit product denk ik te zwaar maar voor dik krullend en kroeshaar zijn deze ingrediënten perfect.

creme

De creme is lekker dik en je kunt het goed verdelen in je haar.

Anti-klit spray:

antiklitspray

De anti-klit spray had voor mij niet zoveel toegevoegde waarde omdat ik mijn haar nooit kam nadat ik mijn conditioner heb uitgespoeld. Bij mijn zoontje doe ik dat wel en daarom heb ik het op zijn haar getest. Het is een dunne waterige spray dat ervoor zorg dat je haar makkelijk doorkambaar wordt. Je hoeft er niet veel van te gebruiken. Ook deze spray bevat siliconen, arganolie, amandelolie, glycerine en nog wat andere ingrediënten.

antiklit

Deze spray is net als elke spray vrij waterig.

Kroescontrol serum oil:

serum oil

De serum-oil is mijn favoriete product uit deze lijn. Ik gebruik altijd natuurlijke oliën maar met deze serum heb je een goede olie voor een betaalbare prijs. Net als de meeste serums bevat deze heel veel siliconen. Siliconen maken je haar glad en zorgt ervoor dat je haar niet pluist. Siliconen beschermen je haar tegen hitte van een fohn of stijltang, dus als je vaak je haar föhnt is dit serum perfect voor jou!

serum

De serum-oil ruikt erg lekker en het bevat 75 ml olie. De prijs is niet duur voor een product met arganolie daarom kan ik het iedereen aanraden. Je hoeft weinig van de olie te gebruiken. Je kunt het ook alleen aanbrengen op je haarpunten.

Conclusie:

DSC_1383

De producten zijn fijn om te gebruiken. De geur is heerlijk en de producten doen wat ze zeggen. Het enige minpuntje is dat  de producten veel overbodige ingrediënten bevatten. Mijn haar zat goed na het gebruik van de haarproducten maar de volgende dag was mijn haar wel erg droog geworden. De producten werken beter op het haar van mijn zoontje. Hij heeft een wat lossere krul. De kroescontrol crème en het serum vind ik de 2 beste producten van de lijn en die zal ik zelf dan ook opnieuw kopen.

 

Scroll To Top