Now Reading
7 Tips Voor De Perfecte Twist Out

7 Tips Voor De Perfecte Twist Out

De eerste twist out die je ooit hebt gedaan was misschien niet perfect maar oefening baart kunst. Met een paar technieken kun je de beste twist out creëren die ook nog eens lang mooi blijft. Hieronder lees je hoe je de perfecte twist out kunt krijgen.

PGneiicey-Best-Twist-Out

1. Twist je haar wanneer het vochtig is

Een twist out op vochtig haar blijft veel langer zitten dan een twist out op droog haar. Als je je haar op droog haar twist zal je het de volgende dag opnieuw moeten twisten voor een mooi resultaat. Als je je haar twist wanneer het vochtig is kan je stijl 7 dagen goed blijven. Zorg ervoor dat je haar niet te nat is. Het duurt dan erg lang voordat je haar droog is.

2. Pak kleine plukjes

Voor een gedefinieerde look dat langer mooi blijft, kun je het beste kleine plukjes pakken. Een chunky twist out is natuurlijk ook mooi, alleen houdt het meestal niet langer dan 1 dag.

3. Gebruik een product met hold

Als basis product gebruik je meestal een leave in conditioner, creme of butter. Als je na je leave in een product met hold gebruikt zoals bijvoorbeeld een gel, blijft je twist out langer mooi.

4. Stretch je twist out

Door je twists met bobby pins vast te maken zorg je ervoor dat je haar minder krimpt tijdens het drogen.

5. Maak je twists alleen los als je haar compleet droog is

Laat je twists lang genoeg zitten zodat ze compleet droog zijn. Zo voorkom je dat je twist out er frizzy uitziet.

6. Gebruik bij het losmaken een klein beetje olie

Voor het los maken van je twists kun je een klein beetje olie in je handen of vingertoppen wrijven. Zo voorkom je dat je haar gaat pluizen tijdens het losmaken.

7. Geef je twists meer volume

Voor meer volume bij je roots, kun je een kam of je handen gebruiken. Fluff alleen de roots van je haar uit voor het mooiste resultaat.

Heb jij nog goede tips voor de perfecte twist out? Laat dan een reactie achter met jouw tip!

View Comment (1)

Comments are closed

"
Scroll To Top