Now Reading
6 Ingrediënten Waar Indiase Vrouwen Bij Zweren

6 Ingrediënten Waar Indiase Vrouwen Bij Zweren

Haargeheimen indiase vrouwen

Indiase vrouwen staan bekend om hun, sterke, lange en gezonde lokken. Ze gebruiken ayurvedische kruiden om hun huid en haar te verzorgen. Wil je ook zulke lange lokken? Zie hier dan 6 ayurvedische ingrediënten waar vrouwen in India bij zweren.

Amla olie

Amla wordt al eeuwen gebruikt door vrouwen uit India. Het is een natuurlijke conditioner en het helpt ook tegen roos. Ze zeggen dat Amla olie je haargroei stimuleert en haaruitval voorkomt.

Shikakai

Shikakai is een traditionele en natuurlijke shampoo. Indiase vrouwen gebruiken dit in plaats van commerciële shampoo.

Henna

Henna is de meest gebruikte ayurvedische kruid onder Indiase vrouwen. Je kunt de poeder gebruiken als conditioner en reiniger. Henna maakt je haar zacht en zorgt ervoor dat je haar minder droog is.

Brahmi

Brahmi wordt vaak gebruikt als middel tegen roos en haaruitval. Brahmi bevat veel antioxidanten waardoor het ook de groei van gezonde haarfollikels stimuleert.

Neem

Neem wordt vaak in combinatie met kokosolie gebruikt bij een droge en jeukende hoofdhuid. Neem heeft ook reinigende eigenschappen en kan worden gebruikt voor haar en hoofdhuid.

Kokosolie

In India wordt kokosolie door alle vrouwen gebruikt. Ze masseren hun hoofdhuid met kokosolie en brengen het aan in hun haar. De volgende dag wassen ze hun haar en voelt het lekker zacht. Lees ook: 20 manieren om kokosolie te gebruiken als beautyproduct.

Scroll To Top