Now Reading
4 Tips Voor Het Opbergen Van Make-Up

4 Tips Voor Het Opbergen Van Make-Up

Het maakt niet uit of je nou veel of weinig make-up hebt, de kracht zit hem in de manier hoe je het opbergt. Lees hier een aantal tips die je helpen bij het organiseren van je make-up. 

#1 –  Bespaar ruimte

Om zo veel mogelijk ruimte te besparen en een beter overzicht te creëren is het beter om producten die je niet gebruikt of overdatum zijn direct de deur uit te doen. Misschien kan je iemand anders blij maken met de make-up die je niet meer gebruikt. Lees hier wat de houdbaarheid is van make-up.

#2 – Bewaar je make-up kwasten apart

Make-up kwasten nemen veel ruimte in beslag, daarom is het beter om deze een andere plek te geven. Dit kan in een speciale etui voor kwasten of in een vaas of pot die je ergens neerzet.


#3 – Sorteer je make-up

Dit is de belangrijkste tip, vooral voor mensen met wat meer make-up. Gebruik een lade waar je alle make-up netjes in categorieën kan sorteren. Je kan de make-up die je dagelijks gebruikt ook scheiden van de make-up die je minder vaak gebruikt. Op deze manier is het veel makkelijker om een specifiek product te kunnen vinden. Heb je minder plek, dan kan je ook een schoenen zak gebruiken en die aan een deur bevestigen.

#4 – Probeer je plekje op orde te houden

We weten hoe moeilijk dit is! Het kan handig zijn om een apart bakje te gebruiken voor make-up die je net hebt gebruikt, maar nog niet wilt opbergen. Dit voorkomt dat het op een plek komt waar het niet hoort.

Wil je meer inspiratie voor het opbergen van je beauty producten? Zie hier 12 geweldige manieren om je beauty producten te organiseren.

Scroll To Top