Now Reading
3 Snelle Haarstijlen Met Two Strand Twists

3 Snelle Haarstijlen Met Two Strand Twists

De winter is er dus iedereen is massaal aan de protective styles begonnen. Een van de betere manieren om je haar te laten rusten is de welbekende two strand twist. Dit is een beschermende haarstijl met een lage manipulatie waarde ( low manipulation). Het zijn twee plukken haar die om elkaar heen worden gedraaid.

two strand twist 1

Twists zijn makkelijk en snel, maar soms wil je toch iets anders dan die los hangende twists. Hieronder zie je 3 snelle haarstijlen die je kunt creëren met twists.

 Speelse halve staart met bescheiden pompadoer

twist stijl 1

Dit is een speelse en makkelijke manier om anders, maar toch leuk voor de dag te komen met je twists. Door het haar nonchalant, voor de helft vast te maken en aan de voorkant volume te creëren, krijg je een prachtig kapsel.

Als je aan de voorkant iets meer volume wilt creëren, kies dan een groter pluk haar dat je wilt gebruiken voor de pompadoer. Verdeel de pluk in twee delen waarvan het achterste gedeelte iets kleiner is dan het voorste gedeelte. Draai het achterste gedeelte in een klein knotje en gebruik de rest van de pluk om de knot te draperen en maskeren. Speel net zo lang met de pompadoer tot je het mooi vindt zitten en zet het geheel vast met haarspelden

Twisted Faux-Hawk

twist stijl 2

Het leuke van twists is dat je ze kan manipuleren in de vorm die je zelf het leukste vindt staan. In dit geval een mooie elegante up-do, die een beetje doet denken aan een hanenkam. Dit lijkt moeilijker dan het is. In principe is het een Grace kelly rol, maar dan met funky twists. Het is een kwestie van rollen, draaien en een aantal haarspelden gebruiken. Je kan ervoor kiezen om het haar aan de voorkant los te laten of op te rollen tot een pompadoer.

Curly Twists

twist stijl 3

Door je twists in bantu knots ( ook een leuke stijl )  te draaien, creëer je een mooie krul in je twists. Het is net dat kleine beetje extra om je weer een andere look te geven. Snel en makkelijk!

Wat is jouw favoriete kapsel met twists?

Scroll To Top