Now Reading
3 DIY Haarmaskers Die Elke Curly Girl Moet Kennen

3 DIY Haarmaskers Die Elke Curly Girl Moet Kennen

Mensen met krullend haar staan bekend als DIY’ers,  omdat natuurlijke producten vaak het beste werken. In dit overzicht zie je 3 basic DIY maskers die elke curly girl moet kennen.Herstellend haarmasker

Herstellend Haarmasker

Met deze yoghurt haarmasker ziet je haar er binnen no time gezonder uit! Yoghurt fungeert als een natuurlijke conditioner voor droog en beschadigd haar. Het geeft glans, helpt tegen frizz en helpt bij het behouden van moisture. Het proteïne gehalte in yoghurt voedt je haar en maakt het sterker. 

Ingrediënten:

1 kopje yoghurt

2 eetlepels honing

2 eetlepels olijfolie

– Optioneel een paar druppels vitamine E olie

Meng alle ingrediënten en laat het 30 minuten intrekken. Was je haar daarna zoals gewoonlijk.

Versterkend Haarmasker

Versterkend Haarmasker

Is je haar de laatste tijd erg breekbaar en kan het wel een oppepper gebruiken? Maak dan je eigen proteïne masker met kokosolie, honing en ei.

Ingrediënten:

– Virgin kokosolie

– Honing

– 1 Ei (optioneel)

Mix alle ingrediënten in een kom en breng het aan op gewassen haar. Laat het minimaal een half uur intrekken en spoel het daarna uit.

Anti frizz masker

Anit-Frizz Haarmasker

De ene houdt wel van een beetje frizz en de andere niet. Als je er niet van houdt probeer dan deze anti-frizz haarmasker. Het is super makkelijk en het resultaat is geweldig!

Ingrediënten:

– 1/2 kopje yoghurt

– 1/2 kopje honing

– 1 eetlepel amandelolie

Meng de yoghurt en de honing en mix het tot het 1 geheel is. Voeg daarna de eetlepel amandelolie toe. Breng het masker aan op de lengtes van je haar en laat het 20 minuten intrekken. Spoel het daarna uit met lauw water en was je haar zoals gewoonlijk.

Wat is jouw favoriete DIY haarmasker?

View Comment (1)
Scroll To Top