Now Reading
10 Dingen Die HIJ Moet Weten Over Je Haar

10 Dingen Die HIJ Moet Weten Over Je Haar

Natuurlijk vind hij je krullen prachtig. Ze zijn exotisch, spannend en maken je uniek. Toch moet hij een aantal dingen weten over jou en vooral je haar. Want een curly girl heeft zo nu en dan een gebruiksaanwijzing.

#1 – Je verliest haar. En niet per één, nee heel veel tegelijk. En dan vooral onder de douche. Dus mocht hij een vergeten haarbal tegenkomen, hij is gewaarschuwd.

#2 – De ene dag zijn we in love met onze krullen, de andere dag is er een heftige relatiecrisis. Maak hem duidelijk dat dit alleen onze krullen betreft, wat betreft hem zijn we waarschijnlijk een stuk constanter.

#3 – Als we weg moeten en het regent ziet hij een andere kant van ons die hij nog niet eerder heeft gezien. En NEE, we zijn niet van suiker, maar regen maakt ons haar wel tot een suikerspin.

#4 – Hij zal helaas nooit zijn hand door ons haar kunnen strijken. Ok het is liefkozend en romantisch, maar zo werkt ons haar gewoon niet. Het resultaat is een warboel, dus doe maar niet.

#5 – We zien er compleet anders uit met nat haar. Onherkenbaar.

#6 –  Hij moet de geur van onze favoriete haarproducten accepteren, ook als hij deze niet lekker vindt. Het heeft ons heel wat moeite en bad hairdays gekost om ze te vinden, dus hij zal er maar aan moeten wennen. Ze zijn heilig.

#7 – Ons haar ziet er nooit twee keer het zelfde uit, ook al gebruiken we exact dezelfde producten.

#8 – Onze conditioner gaat veel sneller op dan onze shampoo. Bij een fles shampoo kopen we waarschijnlijk zo’n 3 flessen conditioner.

#9 – We wassen ons haar niet alleen wanneer het vies is.

#10 – Als we in bed liggen zien we er niet altijd even florissant uit, maar hij moet van de bonnet leren houden.

Tja, het leven met krullen heeft nogal wat voeten in de aarde, maar dat neemt hij vast voor lief! Lees hier 17 curly girl problems die je vast herkent en hier 13 dingen die mensen met krullend haar vaak horen.

Scroll To Top