Now Reading
10 Curly Girls Om Te Volgen Op Instagram

10 Curly Girls Om Te Volgen Op Instagram

Curly girls Instagram

Instagram is één van onze favoriete plekken om haar inspiratie op te doen. Het is de plek waar we aangemoedigd worden om alles uit onze krullen te halen. Wij hebben een lijstje gemaakt van een paar inspirerende curlies.

@CURLYEDGY


De goedlachse Edgy geeft je altijd een enorm positieve vibe met haar posts. Ze deelt product reviews, is vaak aanwezig bij grote events en deelt graag haar curly lifestyle.
Foto: Instagram/@curly.edgy

@MISMMO


Haar lange haar is voor ons een grote inspiratie! Merian, eigenaresse en oprichtster van Bouncecurl, is ontzettend gepassioneerd. Ze laat zien hoe je met een minimale haarroutine toch prachtige gezonde krullen kunt hebben.
Foto: Instagram/@mismmo

@BWATUWANT


Britney Watkins is een model woonachtig in het hippe New York. Via Instagram deelt ze de hoogtepunten in haar leven, maar geeft ze ook een inkijkje in haar privé. Wij houden van haar om haar NO nonsens houding, humor en knappe man!
Foto: Instagram/@bwatuwant

@NATURALLY_ZEZE


Zeinab Mursal deelt met ons haar ervaringen uit haar jarenlange hairjourney. Haar throwback foto’s laten zien dat het nooit te laat is om een gezonde haarroutine te starten.
Foto: Instagram/ @naturally_zeze

@GOLDENN_XO


Marlene Wilkerson is al jaren een grote favoriet onder veel curlies. Ondanks dat ze niet vies is van een blondeerpoedertje is dit onze blonde curl crush.
Foto: Instagram/ @goldenn_xo

@SUMMERKELLSEY


Je kent Kellsey misschien al van haar YouTube kanaal. Ze startte haar met haar video’s omdat ze op zoek was naar advies over haar krullen. Wij vinden het heerlijk om op Instagram naar haar rode lange lokken te kijken.
Foto: Instagram/ @summerkellsey

@JOYJAH


Dit prachtige model uit Belize heeft krullen om jaloers op te worden! En het zijn eigenlijk meer dat alleen krullen. Joy haar krullen zijn haar handelsmerk. Ze geeft dan ook graag een kijkje in haar routine en product verzameling.
Foto: Instagram/ @joyjah

@FROGIRLGINNY


De meest positieve haar influencer die wij kennen. Met haar prachtige fro steelt Nia the light menig hart. Haar volumineuze afro is jaloersmakend! Naast haar prachtige haar is Nia ontzettend lief, behulpzaam en grappig!
Foto: Instagram/ @frogirlginny

@SUNKISSALBA


Ze is eigenlijk een oude rot in het vak en wij zijn al heel lang fan. Bekend van haar YouTube video’s
maar ook een grote inspiratie op Instagram.
Foto: Instagram/ @sunkissalba

@CURLYGIRLMOVEMENT


Shamilla is onze Nederlandse trots. Ze heeft van haar passie haar werk gemaakt en blaast je krullen weer leven in. Op haar Instagram laat ze veel voor en na foto’s zien van haar behandelingen die ons elke keer weer verbazen.
Foto: instagram/ @curlygirlmovement

Scroll To Top