Now Reading
Zo Creëer Je De Perfecte Twist Out

Zo Creëer Je De Perfecte Twist Out

De twist out heeft veel voordelen voor alle krultypes, maar vooral voor de dikkere krultypes. Je haar raakt minder snel in de klit en wordt beter gehydrateerd. Ideaal voor de winter!  Lees en zie hier, hoe je de perfecte twist out kunt creëren.

twist out

Er zijn verschillende twist out technieken zoals; de chunky twist out, dunne twist out voor extra definitie en de 3-en 4 strand twist out. Alle twist out technieken kun je op nat en droog haar doen. Lees hier meer tips voor de perfecte twist out.


 

Wat zijn de voordelen van een twist out?

– Je haar raakt minder snel in de klit

– Je haar is goed gehydrateerd en voelt minder droog aan

– Het stretcht je krullen een beetje (afhankelijk van je krultype en hoe strak je twist, sommige mensen krijgen juist strakkere krullen)

Wat zijn de nadelen?

– Bij sommige krultypes is het mogelijk dat je het elke dag opnieuw moet twisten

– Je bent er even mee bezig

– Het kan je krulpatroon strakker of losser maken

[line]

Een twits out op een wash en go blijft redelijk lang zitten. Bij deze methode worden je krullen wat gestretcht. Deze methode neemt weinig tijd in beslag, omdat het niet nodig is om je haar uit te kammen. 

Als je de twist out op nat haar doet, worden je krullen strakker en de stijl blijft langer mooi. Een nadeel is dat het best lang kan duren voordat je haar helemaal droog is.

Sommige mensen doen de twist out op geföhnd haar. Deze methode is geschikt voor mensen die veel shrinkage hebben en toch willen genieten van de lengte van het haar. Het nadeel hiervan is dat je je haar elke dag opnieuw moet twisten om het resultaat mooi te houden.

https://www.youtube.com/watch?v=2UHSYLkkBUM&spfreload=10

View Comment (1)

Comments are closed

"
Scroll To Top