Now Reading
Winnen: Haarproducten En Leuke Extra’s

Winnen: Haarproducten En Leuke Extra’s

Hoera! We zitten over de 24.000 Facebook likes en dat moet gevierd worden! Wij geven in samenwerking met onze favoriete webshop DoubleFOnline, twee pakketten met heerlijke producten weg.

DoubleFOnline is een nieuwe webshop en heeft echt alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van beauty. Ze hebben make-up, parfum, allerlei verschillende drogisterij artikelen, extensions, professionele haarverf en natuurlijk een ruim assortiment haarproducten voor alle haartypes. DoubleFOnline heeft ook een aantal producten die je nog niet overal in Nederland kunt kopen en wij zijn deze momenteel aan het uittesten voor een review die binnenkort verschijnt. Weet je wat nog het leukste is van de webshop; alles wat je voor 23.59 uur besteld, wordt de volgende dag al bij je bezorgd. Ideaal!!

We hebben twee pakketten samengesteld:

Het eerste pakket bestaat uit: de populaire Curls Blueberry producten (review). Er zit een leave in conditioner, hair wash, control jelly en hair growth olie bij. Daarnaast hebben we extra producten toegevoegd zoals: een heerlijke douchegel, een gezichtscrème, twee tissue maskers (review), een kam, een lipgloss en een oogschaduw pallete. 

Het tweede pakket bestaat uit: Populaire haarproducten van L’Oreal en Andrelon. Er zitten twee haarmaskers bij, twee leave in conditioners, een serum en een mousse. Verder hebben we ook bij dit pakket extra producten toegevoegd zoals: een tissue gezichtsmasker, een lipstick, een bronzer, twee kleuren oogschaduw en een mooie zonnebril. 

Wil jij één van deze pakketten winnen? Like het Facebook bericht en vertel in de comments welk pakket jij het liefst zou willen winnen en waarom. De winnaars worden 1 augustus bekend gemaakt doormiddel van een replay op je reactie. Vergeet niet een kijkje te nemen op www.DoubleFOnline.nl

Scroll To Top