Now Reading
Editor’s Note: Waarom ItsMyRayeRaye Mijn Favoriete Beauty Vlogger Is

Editor’s Note: Waarom ItsMyRayeRaye Mijn Favoriete Beauty Vlogger Is

Er zijn zoveel beauty vloggers op Youtube en iedereen heeft zo haar favoriet. Raye Boyce aka ItsMyRayeRaye is op dit moment mijn favoriete beauty vlogger en niet alleen die van mij. Ze haalde een paar weken geleden 1 miljoen abonnees op haar Youtube kanaal. Ik volg haar sinds haar eerste video’s en ik vind haar nog steeds geweldig. Ze is super knap, puur en grappig. In haar video’s geeft ze handige beauty tips en ze maakt tutorials met betaalbare producten. Raye maak het voor elke vrouw mogelijk om er mooi uit te zien. Zie hier 6 reden waarom ItsMyRayeRaye mijn favoriete beauty vlogger is.

1.  Ze heeft geweldig haar

Raye heeft een geweldige bos krullen en ze probeert vaak nieuwe dingen. Zo heeft ze regelmatig een ander kapsel en draagt ze weleens extensions en soms een wig.

Ze heeft geweldig haar

2. Ze houdt het echt

Raye is niet bang om te laten zien hoe ze eruit ziet zonder make-up. Ze heeft een video waar ze al haar make-up verwijderd en ook op haar Instagram zie je haar weleens zonder make-up.

Ze houdt het echt

3. Ze zet trends

De meeste beauty guru’s volgen trends, Raye zet trends en die worden zelfs opgemerkt door celebs. Zo probeerde Basketball Wive Draya (rechts op de foto) de bekende dots onder haar ogen.

Dots

4. Ze gebruikt betaalbare make-up

Je zal Raye niet zo snel lipsticks van 50 euro zien promoten. Ze houdt van mooie en betaalbare make-up.

Ze gebruikt betaalbare producten

5. Ze durft dingen die andere niet zo snel zouden doen

Van blauwe lipstick, tot paars haar. Raye probeert vaak dingen die andere niet zo snel zouden proberen.

Paars Haar

6. Ze is grappig, puur en leuk

Raye heeft een persoonlijkheid die puur, leuk en grappig is. Ze houdt van zelfspot en haar videos zijn niet altijd zo serieus. Ze geeft veel om haar fans en laat ook een persoonlijke kant van zichzelf zien.

Ze is grappig

Wie is jouw favoriete beauty vlogger?

 

Scroll To Top