Now Reading
SheaMoisture Jamaican Black Castor Oil Producten

SheaMoisture Jamaican Black Castor Oil Producten

Afgelopen week kreeg ik van de webshop My Natural Curls, 2 nieuwe producten van mijn favoriete merk SheaMoisture toegestuurd. Het gaat om de Jamaican Black Castor Oil Leave-In Conditioner en de Treatment Masque. 

SheaMoisture JBCO 1

Zoals jullie misschien weten is SheaMoisture één van mijn favoriete merken. De producten zijn volledig natuurlijk en niet op dieren getest. Ik heb zoveel verschillende producten van het merk gebruikt en was dan ook erg benieuwd naar deze nieuwe producten. De SheaMoisture Jamaican Black Castor Oil Strenghten, Grow & Restore producten zijn speciaal ontwikkelt voor natuurlijk haar, chemisch behandeld haar of haar dat regelmatig steil wordt gemaakt. Mijn haar wordt regelmatig gekleurd dus dat komt goed uit!

SheaMoisture JBCO 2

– Sheamoisture Jamaican Black Castor Oil Strenghten, Grow & Restore Leave-In Condtioner 453g €17,78

– Sheamoisture Jamaican Black Castor Oil Strenghten, Grow & Restore Treatment Masque 340g €17,78


SheaMoisture Strenghten, Grow & Restore Leave-In Condtioner

SheaMoisture JBCO 3

De Leave-In Conditioner komt zoals altijd in een grote pot die je makkelijk op en dicht kunt draaien. De verpakking is herkenbaar alleen heeft elke lijn natuurlijk een andere kleur etiket.

SheaMoisture JBCO 4

Ik weet niet of je het op de foto goed kunt zien, maar deze leave-in conditioner is erg dun en waterig. Als je het in je hand hebt glijdt het er zo vanaf daarom hadden ze het van mij in een flesje mogen doen. Bij SheaMoisture verwacht je een dikke romige crème dus ik was wel even verbaasd. Een goede Leave-In Conditioner hoeft niet altijd dik te zijn dus ik was nog steeds erg benieuwd. De leave-in ruikt naar caramel met een vleugje kokos.

leave in

Zoals je kunt zien bevat deze leave-in alleen natuurlijk ingrediënten waaronder voedende oliën en boters zoals: castor olie, shea butter, kokosolie en jojoba olie. Het bevat ook aloë vera sap. In deze leave-in zit ook de proteïne Hydrolyzed Keratin en dat is de beste proteïne voor het herstellen van je haar! Iedereen zijn haar is opgebouwd uit keratine-proteïne. Het versterkt de haarschacht en voorkomt breuk. Verzacht de cuticula, vermindert pluizen en maakt het haar zachter en glanzender. Lees hier meer over verschillende proteïnen.

SheaMoisture JBCO 5

Deze leave-in conditioner is dun waardoor je het idee krijgt dat het niet genoeg is voor je haar maar dat is het zeker wel! Deze conditioner voedt je haar dieper dan de meeste conditioners zonder dat het je haar zwaar maakt. Na het gebruik van deze leave-in was mijn haar een aantal dagen gehydrateerd, zacht en pluis-vrij.


Sheamoisture Strenghten, Grow & Restore Treatment Masque

SheaMoisture JBCO 6

De Treatment Masque heeft dezelfde verpakking als de leave-in conditioner alleen is de pot iets kleiner.

SheaMoisture  JBCO 7

De Treatment Masque heeft een dikkere consistentie dan de leave-in conditioner. De geur is hetzelfde.

masker

De Treatment Masque heeft net zoals de leave-in, kokosolie, shea butter en aloë vera sap, Daarnaast bevat het masker nog andere voedende ingrediënten zoals: avocado olie, mango boter en olijfolie. Het masker heeft ook het herstellende ingrediënt, hydrolyzed proteïne.

SheaMoisture JBCO 8

Ik heb dit masker in combinatie met mijn hair steamer gebruikt en ben er erg tevreden over. Mijn haar voelde erg zacht en gehydrateerd.

SheaMoisture Grow & Restore

Conclusie: Deze producten zijn geweldig en vooral als je haar moet herstellen of als je je haar vaak steil maakt of kleurt. Deze dingen beinvloeden allemaal je krulpatroon, maar met deze producten blijft je haar in goede conditie.

Deze producten zijn te koop bij de webshop My Natural Curls.

Ken jij deze producten al?

Scroll To Top