Now Reading
Philips Moisture Protect Föhn

Philips Moisture Protect Föhn

Een föhn die de vochtigheidsgraad van je haar beoordeelt om er voor te zorgen dat er geen moisture uit je haar verloren gaat? Het bestaat maar hoe werkt het precies?

Philips Moisture Protect Föhn

 

Je haar aan de lucht laten drogen is het beste voor krullend haar, maar als we haast hebben pakken we al snel de föhn. Logisch ook want we wonen niet echt in een warm land. Met dit koude winterweer is het echt geen pretje om met nat haar naar buiten te gaan! Om mooi en gezond haar te behouden is een goede föhn erg belangrijk.

Een paar maanden geleden introduceerde Philips twee nieuwe producten met de naam “moisture protect”. De lijn bestaat uit een föhn en een stijltang. De föhn werd eind vorig jaar door Kieskeurig gekozen als best reviewed product. Een föhn met zo een naam klinkt natuurlijk als muziek in de oren voor een curly girl, maar hoe werkt het precies?

Philips Moisture Protect 1

 

De Philips Moisture Protect föhn zorgt er voor dat je haar wordt beschermd tegen hitte en haar natuurlijke vochtbalans behoudt. De Moisture Protect-sensor gebruikt infraroodtechnologie die precies weet wanneer je haar bijna droog is. De infraroodtechnologie beoordeeld je haar en past zo de temperatuur aan om de natuurlijke vochtbalans te behouden. Zo voorkom je oververhitting en droog haar.

Naast de moisture protect sensor heeft de föhn ionen. Een goede föhn heeft altijd negatieve ionen. Negatieve ionen nemen statische elektriciteit weg, verzorgen het haar en sluiten moisture snel in de haarschubben. Het resultaat: glanzend en pluisvrij haar. Als je klaar bent met föhnen kun je nog even een cool shot doen met de koude stan, zodat je haar perfect in model blijft.

Bij de föhn krijg je een extra mondstuk en een diffuser. Het snoer van de föhn is 2,5 meter en de droogsnelheid is 120 km/pu.

https://www.youtube.com/watch?v=ixsYqGiOJZY

Wil jij deze föhn ook graag hebben? De föhn kost €84,99 en kun je kopen via deze link.

Scroll To Top