Now Reading
Natural Hair Barbies

Natural Hair Barbies

Vroeger waren alle barbies hetzelfde. Ze hadden blond of steil haar en dat was alles wat je kon vinden. Tegenwoordig vind je verschillende poppen, maar weinig met een geweldige fro. Ik heb ze gevonden en deze zijn super mooi!

Natural Hair Barbies

Soms denk ik wat is het toch jammer dat we vroeger niet van die barbies hadden met geweldige fro’s en mooie krullen. Ik had er graag één willen hebben! Alle poppen hadden steil blond haar en blauwe ogen. Niet echt een pop waar ik mijzelf in kon herkennen. Omdat er zoveel verschillende kinderen in Nederland zijn mogen deze poppen absoluut niet ontbreken!

Natural Hair Barbies

Dat was ook precies de gedachte van de oprichtster van Myblackdoll.nl. Ze was opzoek naar een bruine pop voor haar stiefdochtertje en kon die helaas nergens vinden. Het enige wat ze zag waren de blonde barbies of licht getinte barbies met steil haar. Omdat ze thuis al genoeg blonde barbies hadden en omdat ze haar stiefdochtertje graag een pop wilde geven waarin zij zichzelf kon herkennen, besloot ze de poppen zelf te maken. Omdat er veel kinderen zijn die ook zo een pop willen hebben, heeft ze in 2014 een webshop gemaakt.

MyBlackDoll

My Black Doll is de eerste webshop in Nederland die zich uitsluitend richt op de verkoop van donkere poppen, kinderboeken en accessoires waarbij kinderen met een donkere huidskleur de hoofdrol spelen. Je vind er naast poppen ook leuke boekjes van prinses Arabella en schattige geboortekaartjes. Gedreven en geïnspireerd door de omgeving zoeken zij met liefde en aandacht de leukste artikelen uit. Producten waar kinderen zichzelf in kunnen herkennen en zich blij en trots door voelen. Daarnaast is My Black Doll er ook voor iedereen zonder multiculturele achtergrond.

Bruine Barbie Krullen

De poppen die Myblackdoll.nl verkoopt zijn uniek! Van elke barbie is er maar één. De barbie draagt bij aan zelfvertrouwen, positiviteit en beeldvorming van elke naturalista. Zoek jij nog een leuke bruine barpiepop voor je dochtertje of voor je nichtje? Neem dan een kijkje in de webshop: www.myblackdoll.nl

Dit is een gesponsord bericht

Scroll To Top