Now Reading
MAC Keepsakes Beige Eyes

MAC Keepsakes Beige Eyes

De feestdagen staan weer voor de deur en veel make-up merken hebben nu een speciale feestdagencollectie. MAC heeft dit jaar de Keepsakes Holiday Collection en ik vind werkelijk alles prachtig! De verpakkingen hebben glitters, parels, medaillons en zijn helemaal in Victoriaanse stijl. Vandaag review ik dit mooie Beige Eyes palette.

Mac Keepsakes 7

Mac Keepsakes 1

De Keepsakes collectie is een limited edition voor de feestdagen. Het thema is overduidelijk romantisch en Victoriaans. De verpakkingen hebben glitters, parels en medaillons en zelfs het doosje is in dezelfde stijl. Het ziet er allemaal erg feestelijk uit. Dit is volgens mij de mooiste verpakking die ik bij MAC heb gezien.

Mac Keepsakes 1

In de collectie zitten 3 verschillende oogschaduw paletten. De plum eyes, smokey eyes en de beige eyes. De plum eyes bestaat uit paarse tinten. De smokey eyes uit warme en koele tinten en dit beige palette heeft voornamelijk warme tinten. Het smokey en de beige palette lijken een beetje op elkaar.

Mac Keepsakes 3

Het palette is makkelijk te openen en het heeft een spiegeltje. Erg handig als je op reis gaat of gewoon voor in je tas. Het heeft ook een dubbelzijdig oogschaduwkwastje.

Mac Keepsakes 4

Zoals je kunt zien heeft het 8 prachtige kleuren die perfect bijelkaar passen. Sommige hebben shimmer en sommige zijn mat. De kleuren zijn vrij neutraal maar toch feestelijk.

Mac Keepsakes 5

Her Mistress – soft pastel egg

Sweet Sovereign – frosty gold champagne

Quintessential – dirty olive

Mystery – muted plum brown

Dit zijn de swatches van de eerste rij. Ze zijn allemaal vrij licht. Kleur 1 “Her mistress” is mat en zo licht dat ik hem niet op beeld kon krijgen. De andere kleuren van de eerste rij hebben een mooie shimmer en sommige zijn heel goed gepigmenteerd. Ik vind kleur 3 “Quintessential” erg mooi!

Mac Keepsakes 6

Omega – soft muted beige taupe

Tempting – sinfully rich coco

Faire Maiden – bright coppering gold 

Night Whisper – rich black brown

De 2 rij heeft meer bruine kleuren en de laatste “night whister” is erg donker. Op mijn huidskleur zijn deze kleuren niet allemaal even goed te zien maar ze zijn wel goed gepigmenteerd.

Mac Keepsakes Eye look

Mac Keepsakes Ooglook

De Mac Keepsakes beige eyes palette is leuk om aan je collectie toe te voegen. De kleuren kunnen zowel voor dagelijks als voor een mooie avondlook en de verpakking van dit palette is toch geweldig!

De Mac Keepsakes Beige Eye Palette kost €43

Scroll To Top