Now Reading
Blog: Maak Kennis Met Mijn Twee Krullenbollen

Blog: Maak Kennis Met Mijn Twee Krullenbollen

ThyJay

CurlyHairTalk.nl bestaat nu al 3 jaar en ik heb nog nooit een foto geplaatst of tutorial gemaakt met mijn kinderen. Misschien is het leuk om dit in 2016 een keer te doen voor de moeders onder ons. In de tutorial kan ik laten zien hoe ik het haar van mijn twee mannetjes verzorg. Vandaag wil ik jullie dan ook voorstellen aan mijn kids.

Ik heb twee jongens Thyron 8 en Jayson 2. Mijn kinderen zijn lieve jongens, maar ze halen ook veel kattenkwaad uit. Ze hebben beide verschillend haar en dat is erg leuk. Jayson heeft 3c/4a met enorme shrinkage (zijn haar komt tot zijn rug) en Thyron heeft krultype 3a.

Shrinkage hair

Ze hebben beide een hekel aan haren kammen en het is dan ook altijd een hele klus. Ik denk dat de meeste moeders dit wel herkennen.

Als het om mijn kinderen gaat wil ik net als elke ouder alleen het beste. Een paar weken geleden was ik bij een event van Campina waar zij de vernieuwde Campina vla introduceerde.

Campina 1

Campina 2

Toen ik bij het event was mocht mijn oudste zoon een kunstwerkje maken met zijn vla en er was een soort van vla tovenaar die Elsa en Olaf van Frozen tekende in de vla.

Campina Vla

Aan het einde van het event kregen we een goodiebag mee en daar zaten natuurlijk ook pakken Campina vla in. Jayson (die niet mee was) wilde direct proeven en ik liet hem lekker zijn gang gaan. Je kan al raden wat er toen gebeurde… De vla zat overal!

   Processed with VSCOcam with hb1 preset

Voor de moeders onder ons, maar ook de vlaliefhebbers wil ik nog even wat meer vertellen over de nieuwe Campina vla, het is namelijk een stuk verantwoorder geworden. De kustmatige kleur- en smaakstoffen zijn vervangen door natuurlijke kleur- en smaakstoffen. Er zit ook meer calcium in, die goed zijn voor sterke botten. Ook bevat de vla proteïne wat bijdraagt aan de groei en het onderhouden van gezonde spieren. Als je kinderen net als die van mij niet zo dol zijn op melk, kun je ze met een gerust hart een schaaltje vla geven zodat je kind toch aan de 450ml aanbevolen hoeveelheid zuivel per dag komt. De vla is verkrijgbaar in de smaken vanille, karamel, chocolade en blanke vla, dus er is voor iedereen een smaak.

Scroll To Top