Now Reading
Natural Hair Event: Luv And Learn Your Beauty

Natural Hair Event: Luv And Learn Your Beauty

Afgelopen weekend vond de 2e editie van het Luv & Learn Your Beauty Event van Natural Black Hair plaats in Amsterdam. Niemand minder dan vlogger Taren Guy, celebrity stylist Felicia Leatherwood en wetenschapper Sister Scientist waren aanwezig om ons meer te leren over ons haar en om hun eigen hair journey met ons te delen.

Taken Guy, Felicia Leatherwood, Sister ScientistFoto credit: LongJoy Photography

ORS Nederland

Ik stond twee dagen bij de stand van ORS Nederland om advies te geven over de haarproducten en dat was een geweldige ervaring! ORS ook wel bekend als Organic Root Stimulater heeft veel producten voor ons prachtige haar. Misschien ken je de lijn Olive oil, Curls Unleashed Of Hair Repair van het merk. Zo niet dan kan ik je zeker aanraden om deze producten een keer te proberen.

ORS Nederland

ORS NederlandHet ORS Nederland team. Foto credit: LongJoy Photography

Het Event

Op het Luv and Learn Your Beauty, Natural Black Hair Event wordt je geïnspireerd om trots te zijn op je eigen haar. Je krijgt veel handige tips over de verzorging van je haar en leert je haartextuur beter kennen. Voor veel mensen is dat vanzelfsprekend, maar er zijn helaas nog veel vrouwen die bang zijn om hun natuurlijke haar te accepteren. Dat ze zo denken is niet zo raar want de media doet er helaas ook aan mee. Zo hebben mensen regelmatig kritiek als Sylvana Simons met haar prachtige afro op de tv verschijnt. En zelfs Pierre van Hooijdonk moest er vorige week aan geloven. Mensen vroegen zich op social media af waarom hij zijn haar niet had gekamd, of hij zijn vingers in het stopcontact had gestoken enz. Niet iedereen hoeft je haar mooi te vinden, maar het is erg belangrijk dat jij zelf trots bent op je eigen haar. Gelukkig zijn er steeds meer dames die trots zijn op hun curly (fro) en dat ook laten zien! Naast informatie over je haar kon je op het event ook haarproducten, make-up, sieraden en andere leuke goodies kopen.

Natural Black Hair Event 1

– Taren Guy is bij de meeste van jullie wel bekend. Ze is een natural hair vlogger met een positieve spirit. Op het event vertelde ze dat ze vroeger graag lang en steil haar wilde hebben.

– Felicia Leatherwood is dé natural hair celebrity stylist van Amerika. Ze heeft veel natural hairstyles gedaan bij o.a. Jill Scott, Teyonah Parris, Nicole Ari Parker enz. Op het event liet ze zien hoe je in een handomdraai een leuk kapsel kunt creëren. Ook liet ze zien welke verschillende krulpatronen er zijn.

– Sister Scientist ( Erica Douglas) is de wetenschappelijke geest achter de ontwikkeling van een aantal merken in de multiculturele haar wereld waaronder ORS Olive Oil, HAIRepair ™ en Curls Unleashed ™ . Op het event had zij het voornamelijk over ingrediënten in haarproducten, haartextuur, krulpatroon, porositeit en de elasticiteit van het haar.

Natural Black Hair Event 2

In het onderstaande filmpje verteld Sister Scientist het één en ander over haartextuur en krulpatroon. Erg interessant!

In dit filmpje delen Felicia Leatherwood, Sister Scientist, blogger Taren Guy en top hair stylist en bedenker van Hair Rules Anthony Dicky hun verhaal over zelf acceptatie en hun hair journey.

Was jij aanwezig op het event of zou je er naar toe willen?

Scroll To Top