Now Reading
Het Knippen Van Krullend Haar

Het Knippen Van Krullend Haar

Als je een ander kapsel wilt ga je meestal naar de kapper, maar het knippen van gespleten punten kun je heel makkelijk zelf doen. Lees en zie hoe je op verschillende manieren je puntjes kunt knippen. 

krullen knippen

Koop altijd een goede kappersschaar voor het knippen van je haar en gebruik geen schaar waar je ook andere dingen mee knipt. Zo voorkom je nog meer gespleten haarpunten. Wil je toch naar de kapper om je puntjes te knippen of voor een ander kapsel? Lees hier wat je moet weten voordat je naar de kapper gaat en zie hoe de devacut wordt gedaan.

De simpele manier:

Met deze methode verdeel je je haar in lagen en knipt van elke laag een klein stukje af.

De search and destroy methode:

Dit is een methode om alleen gespleten haarpunten of knopen weg te knippen. Je kunt dit op 2 manieren doen: de eerste methode is met een spiegel of in het licht. Pak kleine plukjes van je haar en houd het dicht bij de spiegel of in het licht en knip de gespleten haarpunten af. Een andere methode is een plukje haar vastpakken en daar met je vingers over heen glijden. Door dit te doen kun je voelen of je ruwe uiteindes hebt. Deze methode kost nogal wat tijd, maar je moet er wel wat voor over hebben.

Dusting:

Bij de dusting methode knip je een heel klein stukje van je puntjes af. Er wordt zo weinig afgeknipt dat het op stof lijkt wanneer het op de vloer ligt.

Pony knippen:

Je pony bijknippen is zo gepiept. Pas alleen op dat je niet te veel afknipt!

 Knip jij zelf je puntjes of ga je altijd naar de kapper?

Scroll To Top