Now Reading
Het Brown Beauty Boek

Het Brown Beauty Boek

Het Brown Beauty Boek

Het maakt niet uit welk tijdschrift je openslaat, zodra er beautytips worden gegeven is het vaak niet geschikt voor de donkere huid. Beautyblogger Benay Weltevreden vond dat daar verandering in moest komen en begon met het schrijven van haar Brown Beauty boek.

Als persoon met een donkere huidskleur kun je niet zomaar een drogisterij binnenlopen en een foundation kopen. Meestal hebben ze geen producten voor een donkere kleur en als dat wel zo is kun je alleen kiezen uit één tint, met als resultaat een gele of grijze gloed. Net zoals alle huidskleuren heb je verschillende soorten bruine tinten. Dit mooie boek staat vol tips die gebaseerd zijn op Benay’s persoonlijke ervaringen. Hoe kies je de juiste foundation? Hoe bepaal je jouw ondertoon? Welke kwasten kun je gebruiken en wat helpt tegen hyperpigmentatie? Er staan ontelbaar veel tips in die elke brown beauty kan gebruiken.

Brown Beauty Boek

Het Brown Beauty boek dat 143 pagina’s telt gaat niet alleen over make-up en huidverzorging, er is ook een stukje haarverzorging. Je kunt lezen welke haartypes er zijn en welke eigenschappen daarbij horen. Er wordt beschreven wat bepaalde ingrediënten in haarproducten doen en welke je het beste kunt vermijden. Ook staan er een paar DIY recepten in die je heel makkelijk zelf kunt maken. Kortom dit boek is een aanrader voor elke brown beauty!

Het boek is o.a te koop bij Bol.com

Scroll To Top