Now Reading
Hema Special Effect Chameleon Nagellak

Hema Special Effect Chameleon Nagellak

Het wordt kouder en de blaadjes vallen al van de bomen. Tijd om de herfstlakjes weer tevoorschijn te halen! Naast neutrale kleuren en donkere tinten, zijn metallic nagels de trend van dit seizoen.

Chameleon 4

Een van mijn favoriete manieren om trends op te nemen in mijn stijl is doormiddel van nagellak. Het is niet duur en het maakt je look helemaal compleet. Zelf ben ik groot fan van nagellak met een metallic, duo chrome look. Ze zijn niet alleen eye-catchers, ze geven een simpele casual outfit dat extra beetje glam en zijn de finishing touch voor elke avond outfit.

Chameleon 5

Deze HEMA Special Effect Chameleon lakjes zijn verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Metallic duo chrome nagellak verandert van kleur door de reflectie van het licht. Naast de 2 kleuren hebben deze lakjes een super toffe metallic look.

Chameleon 2

Mijn 4 favoriete kleuren:

61. Beige: Deze heeft een goudkleurige ondertoon met een roze gloed. De kleur is vrij subtiel en past perfect bij de neutrale kleuren trend.

66. Green: Deze heeft een groene ondertoon met een blauwe gloed. Bij deze kleur zie je de metallic look erg duidelijk.

62. Cobalt: Blauwe tinten zijn altijd perfect voor de herfs/winter. Deze blauwe kobalt kleur heeft een echte metallic look en past ook weer perfect bij de trends van dit najaar.

64. Purple: Paars met een licht goudkleurige gloed. Het oogt een beetje zomers, maar voor mij kan paars elk seizoen van het jaar!

Chameleon 3

Wat is jouw favoriete kleur?

Deze blogpost staat ook op de site va HEMA!

Scroll To Top