Now Reading
Dit Is Hoeveel Laagjes Mascara Je Eigenlijk Nodig Hebt

Dit Is Hoeveel Laagjes Mascara Je Eigenlijk Nodig Hebt


Mascara: Zonder gaan we eigenlijk de deur niet meer uit en daarom is het ook één van de meest gebruikte make-up tools onder veel vrouwen. De één gaat voor een dramatische look, de ander gaat toch liever voor naturel. Hoeveel laagjes geven je nou echt het beste resultaat?

Een laagje hier en een laagje daar, voor een mooie oogopslag zijn er wel een aantal laagjes mascara nodig. Hoeveel laagjes zijn er nou nodig voor het beste resultaat? Volgens de Amerikaanse website TheBeautyDepartment heb je dertig laagjes mascara nodig voor de perfecte oogopslag. Dertig, je leest het goed.

Dertig laagjes klinkt natuurlijk ontzettend veel, maar als je alle kleine strijkjes telt die je normaal gesproken uitvoert wanneer je mascara aanbrengt, is dertig eigenlijk helemaal niet meer zo veel. En dat hoeft helemaal niet zo lang te duren, want één laagje per seconde blijkt perfect haalbaar. Binnen twee minuutjes zijn beide ogen voorzien van de perfecte oogopslag.

Wij namen de proef op de som en inderdaad, de 30 halen was niet zo moeilijk en het resultaat was zeker de moeite waard. Wij zijn benieuwd of jij morgenochtend tellend voor de spiegel staat.

Scroll To Top