Now Reading
De Meest Effectieve Manieren Om Je Haar Te Hydrateren

De Meest Effectieve Manieren Om Je Haar Te Hydrateren

Gehydrateerde krullen

Het hydrateren van krullend haar is niet altijd even makkelijk. Wij hebben daarom de 5 meest effectieve manieren voor je op een rijtje gezet.

Deep conditioner

Je hebt waarschijnlijk al honderden keren gelezen dat een deep conditioner belangrijk is en dat is niet zomaar. Een deep conditioner dringt diep in de haarschacht en geeft het de voedingstoffen die je haar nodig heeft. Het is belangrijk dat je de deep conditioner niet op je hoofdhuid aanbrengt maar echt op je haarlokken. Zo voorkom je build-up. Lees hier hoe je een deep conditioner behandeling echt effectief kunt maken.

Stomen

Stomen kun je onder de douche doen of met een stoom apparaat. Stomen maakt de haarschubben open en in combinatie met een deep conditioner behandeling ben je verzekerd van zachte en gehydrateerde krullen. Lees hier meer voordelen van stomen.

Baggy methode

De baggy methode is een simpele en effectieve manier om je haar meer moisture te geven. Breng je leave in conditioner aan op schoon haar en doe een plastic zakje over je haar. Laat dit ongeveer 20 minuten inwerken.

De LOC of LCO methode

Met deze methode breng je verschillende lagen aan op je haar. Bij de LOC methode begin je met een leave in conditoner, daarna een olie en als laatste een creme. Bij de LCO methode gebruik je een leave in condiitoner, creme en als laatste de olie. De laatste methode werkt voor vele erg goed. Lees hier meer over de LOC en LCO methode.

Pre Poo

Bij een pre poo behandeling gebruik je een olie en laat dat 20 minuten intrekken. Voor het beste resultaat kun je de olie een beetje opwarmen. Met een pre poo behandeling voedt en bescherm je je haar.

Welke methode werkt bij jou?

Beeld: Confessionsofablogvixen

Scroll To Top