Now Reading
De 5 Raarste Manieren Om De Haargroei Te Versnellen

De 5 Raarste Manieren Om De Haargroei Te Versnellen

Veel van ons willen lang haar en het liefst zo snel mogelijk, maar sommige mensen gaan wel heel ver en doen de meest rare dingen. Lees en zie hier de 5 raarste manieren om de haargroei te versnellen.

rare haar treatments

1. De inversion methode

Met deze methode hang je elke dag een aantal minuten op je kop om zo bloed naar je hoofdhuid te laten stromen. Het klopt dat je haar optimaal groeit als de hoofdhuid wordt gestimuleerd en een goede doorbloeding heeft… maar gaat dit niet een beetje te ver?

2. Uiensap op je hoofdhuid smeren

Uien zijn rijk aan zwavel. Zwavel verbetert de productie van collageen weefsels die noodzakelijk is voor de groei van haar. Wanneer het wordt toegepast op de hoofdhuid stimuleer je de bloedcirculatie. Jammer dat je dan de hele dag een uien geur om je heen hebt hangen…

https://www.youtube.com/watch?v=qxEuinhfEwk&spfreload=10

3. Stieren sperma

Really?? Ja er zijn serieus mensen die dit in hun haar smeren. Stieren sperma zit vol met eiwitten die goed zijn voor je haar. Stieren sperma is reukloos en geeft je haar ook nog eens een mooie glans. In Amerika kost een sperma treatment (lol) 55 dollar. Zou jij dit proberen?

stieren sperma masker

4. Hot Sauce/ Cayennepeper

Veel naturals zijn er van overtuigd dat je hoofdhuid insmeren met heette saus of Cayennepeper, je haargroei stimuleert. Deze ingrediënten geven je hoofdhuid een tintelend gevoel en bevorderen de bloedsomloop van je hoofdhuid.

SONY DSC

5. Kaarsvet

Smelt een kaars in kokend heet water. Zeef het water om de wax te verwijderen. Laat het afkoelen en breng het aan op je haar. Waar dit idee vandaan is gekomen is mij een raadsel maar ik raad dit niemand aan. Stel dat er wat kaarsvet in je haar blijft hangen.

kaarsvet

 

Ik geloof dat er dingen zijn die helpen bij het stimuleren van je haargroei maar wat het beste werkt is geduld! 😉

 

Scroll To Top