Now Reading
Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer

Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer

Voor de Clinique fans of voor de dames die een 2- in – 1 product zoeken of dames met een donkere tint die moeilijk een goede kleur kunnen vinden, heb ik geweldig nieuws! Clinique introduceert de nieuwe 2- in – 1 Beyond Perfecting foundation en concealer in 20 verschillende tinten.

Clinique Beyond Perfecting Foundation Cocealer

De Beyond Perfecting is een vloeibare foundation en concealer die volledige dekking geeft en 12 uur lang blijft zitten. Het heeft een lichte formule die je poriën laat ademen. De matte finish van deze foundation en concealer geeft je een mooie natuurlijke look. Je kunt het gelijkmatig verdelen als een foundation of plaatselijk aanbrengen als concealer.

Clinique Beyond Perfecting

De samenstelling van de foundation en cocealer past zich aan de behoeften van de huid aan. De droge zones van de huid worden voorzien van extra hydratatie terwijl de vet absorberende deeltjes actief worden in de glimmende gedeelten van de huid. De polymeren in de samenstelling drogen de huid niet uit, waardoor de make-up eenvoudig kan worden aangebracht. Of je de huid nu plaatselijk aanstipt of het product gelijkmatig over de huid verdeelt, de foundation mengt gemakkelijk en is ideaal voor een puntgave ondergrond.

Clinique Beyond Perfecting applicator

Dankzij de unieke applicator kunnen voor het aanbrengen diverse technieken worden toegepast. Met het gekromde uiteinde van het staafje kun je stipjes product over het hele gezicht aanbrengen en met een zijwaartse beweging werk je het gemakkelijk uit over de wangen of grotere oppervlakken in het gezicht. Met het uiterste puntje bedek je kleinere oneffenheden. Elke hoek biedt een andere mogelijkheid voor het bereiken van de gewenste dekking.

Clinique Beyond Perfecting Foundation Concealer 2015

Wat ik erg fijn vind is dat er ook donkere tinten verkrijgbaar zijn. Het is vaak moeilijk om goede make up te vinden voor een donkere tint zonder dat het grijs uitslaat. Op het internet heb ik goede resultaten gezien dus het voor de dames met een donkere huid ook zeker het proberen waard. De foundation+ concealer is er in 20 tinten.

De voordelen van de Beyond Perfecting Foundation en Concealer:

– Olie-vrij

– Volledige dekking

– Lichtgewicht

– Natuurlijke matte finish

– Blijft 12 uur zitten

– Ademende formule

– Unieke applicator

– Absorbeert olie en voegt hydratatie toe

De Clinique Beyond Perfecting Foundation + Concealer is vanaf midden februari 2015 verkrijgbaar en kost €33,00

Scroll To Top