Now Reading
Avocado Olie

Avocado Olie

Avocado is een peervormige vrucht en staat bekend om zijn wonderbaarlijke gezondheid- en schoonheid voordelen. Avocado is afkomstig uit Mexico, Guam en Midden-Amerika en wordt al eeuwen gebruikt als beautyproduct.

Avocado’s zijn een van de gezondste natuurlijke ingrediënten op de planeet. Ze bevatten meer dan 25 essentiële voedingsstoffen zoals vitaminen (A, B, C, E en K) en mineralen zoals koper, kalium, ijzer, magnesium en fosfor.

avocado

Haar:

Avocado olie is goed voor het moisturizen van droog en beschadig haar. Het is een lichte olie die snel en gemakkelijk wordt geabsorbeerd door het haar en de hoofdhuid. Avocado olie bevat veel voedingsstoffen zoals vitamine A, B, D, E, eiwitten, aminozuren, ijzer, koper, magnesium en foliumzuur. Al deze voedingsstoffen zijn gunstig voor het voeden van het haar en het bevorderen van de haargroei.

Avocado olie is een natuurlijke vochtinbrenger en is een goede sealer. Het fungeert als een natuurlijke SPF. Avocado olie is ook zeer geschikt als deep conditioner (klik hier voor een geweldig haarmasker). Het versterkt het haar en geeft het glans. De vitamines, aminozuren en het hoge vetgehalte bevorderen een gezonde celgroei en zijn zeer geschikt voor het behoud en herstel van de gezondheid van de hoofdhuid (droge, jeukende hoofdhuid).

Huid:

Avocado olie is ook zeer geschikt voor de droge huid. Het vochthoudende vermogen van avocado olie maakt het een uitstekende moisturizer voor de vochtarme huid.

Avocado olie is goed opneembare en het dringt diep door in de huid waardoor het goed gereinigd, gevoed en baby zacht aanvoelt. Hierdoor versnelt de nieuwe cel generatie en helpt het bij het bevorderen van de bloedsomloop in het lichaam en de huid.

Scroll To Top