Now Reading
Aunt Jackie’s Quench Leave In Conditioner

Aunt Jackie’s Quench Leave In Conditioner

Aunt Jackie’s heeft een aantal nieuwe producten waaronder een leave in conditoner. Ik was erg benieuwd en daarom besloot ik de Aunt Jackie’s Quench Moisture Intensive Leave-In Conditioner te testen.

Aunt Jackies Quench 5

Aunt Jackie’s bestaat nog niet zo heel lang, maar ze zijn al redelijk populair. Alle producten van Aunt Jackie’s zijn vrij van sulfaten, parabenen, mineraal olie en petroleum. Toen ik voor het eerst kennis maakte met de producten van Aunt Jackie’s was ik een beetje teleurgesteld dat er geen leave in conditioner was. Ze hadden een shampoo, detangler, deep conditioner en de populaire defining cream. Ik was dus blij dat ik de Quench Moisture Intensive Leave-In Conditoner zag.

Aunt Jackies Quench 2

Aunt Jackies belooft ons diep gehydrateerde lokken, zacht haar dat makkelijk is uit te kammen en veel goede ingrediënten.

Aunt Jackies Quench 3

De ingrediënten van de Quench Moisture Intensive Leave-In Conditioner zien er goed uit. Zoals je kunt zien zit er aloë vera, shea butter, olijfolie, heemst, argan olie en slippery elm in. Slippery elm is een plant dat helpt bij het sterk houden van je haar. Er zitten geen siliconen en sulfaten in. Methylchloroisothiazolinone en Methylisothiazolinone zijn wel ingrediënten die een allergische reactie kunnen veroorzaken dus pas daar mee op! De ingrediënten zitten bijna op de laatste rij, dus er zit maar een klein beetje van in. Ik heb zelf gelukkig geen last gehad van een allergische reactie.

Aunt Jackies Quench 6

De fles heeft een opvallende groene kleur die je niet kunt missen. De fles heeft hetzelfde formaat als de shampoo. Niet groot en niet klein. Er zit 355 ml in.

Aunt Jackies Quench 4

De kleur van de leave-in conditioner is lichtgroen en heeft net als alle producten van Aunt Jackie’s een erg zoete geur. Ik ben niet zo gek op die mier zoete geuren. Vooral niet als het in dit geval een chemische zoete geur is. Gelukkig vervliegt de geur heel snel. De consistentie van de crème is dun.

Aunt Jackies Quench 7

Ik heb het product zoals wordt geadviseerd op nat haar aangebracht. Omdat het product dun is kun je het makkelijk aanbrengen. Het product dringt erg snel in je haar en na het aanbrengen heb je ook helemaal niet het gevoel dat je iets in je haar hebt.

Aunt Jackies Quench 8

Conclusie:

Ik was om eerlijk te zijn niet zo’n grote fan van de producten van Aunt Jackie’s. Ze ruiken heel zoet en de ingrediënten spreken me ook niet zo aan. Ik was wel heel erg benieuwd naar de nieuwe Quench leave-in conditoner dus ik dacht waarom ook niet. Na het aanbrengen van de leave-in conditioner, voelde mijn haar goed gehydrateerd en lekker zacht aan. Dat was de volgende dag ook nog het geval.

Wat voor mij een grote minpunt was, is dat het helemaal niks deed voor mijn kruldefenitie. Mijn krullen waren 1 en al pluis. Zacht en gehydrateerd, maar het deed niks met de vorm van mijn krullen. Op de verpakking zag ik dat ze je aanraden om het met de curl la la defining cream te gebruiken, dus misschien werkt het in combinatie met dat product wel wat beter.

Als je dik krullend haar hebt en veel geeft om gedefineerde krullen, dan is dit niks voor jou. Ik denk dat dit product erg goed zal uitpakken bij mensen met wat minder dikke krullen. Het product is erg licht en dun waardoor het lijkt alsof je niks in je haar hebt. Het verzwaard het ook niet wat wel weer een pluspunt is. Heb je dus snel last van zwaar haar, dan is dit product geschikt voor jou.

De Aunt Jackie’s Quench Moisture Intense Leave-In Conditioner kost 7,95 en is verkrijgbaar bij verschillende haarwinkels.

Heb jij deze al eens geprobeerd en wat vind je van de andere Aunt Jackie’s producten? 

Scroll To Top