Now Reading
5 Workouts Voor Als Je Niet Te Veel Wilt Zweten

5 Workouts Voor Als Je Niet Te Veel Wilt Zweten

Sporten en bewegen is goed, alleen betekent het wel dat je vaker je haar moet wassen. Dit kan een reden zijn waarom je soms een sportschool bezoek overslaat. Wil je toch sporten, maar niet al te veel zweten. Zie hier 5 workouts die perfect zijn voor mensen die niet veel willen zweten.

Lopen

Of je nou loopt op een loopband, in het bos of door je buurt. Lopen is perfect voor mensen die niet al te veel willen zweten, maar wel willen bewegen. 10.000 stappen per dag is de norm. Inmiddels hebben meerdere medische autoriteiten over de hele wereld aangegeven dat 10.000 stappen per dag een gezond streven is. Het komt min of meer neer op 30 minuten bewegen per dag.

Yoga

Yoga is de perfecte manier om flexibeler te worden en je ademhaling onder controle te houden. Het is niet alleen rustgevend het is ook perfect om je lichaam te tonen.

Pilates

Met pilates train je je hele lichaam maar de focus ligt voornamelijk op je romp. Bij elke pilatesoefening zorg je ervoor dat je rug, buik en bekkenbodem aangespannen zijn. De resultaten zijn sterkere kernspieren, een betere houding, meer stabiliteit, toegenomen flexibiliteit en algehele fysieke fitheid.

Traplopen

Met een workout traplopen klim je de calorieën en dat is goed voor je calorieverbruik. Traplopen kan je perfect thuis doen. Gebruik de trap in je huis of appartementencomplex. Traplopen is goed voor het afvallen, calorieverbuik en het versterken van je beenspieren!

Fietsen

Rustig fietsen is de perfecte workout en manier om jezelf te verplaatsen. Met fietsen kan je je eigen tempo bepalen en dat is ideaal als je niet al te veel wilt zweten. Fietsen is een geweldige cardio oefening en een goede manier om je beenspieren te trainen.

Doe je toch liever een workout waar je helemaal los kunt gaan? Lees hier hoe je je krullen tijdens het sporten in shape houdt.

Welke oefening doe jij het liefst?

Scroll To Top