Now Reading
5 Redenen Waarom Treatwell Geweldig Is

5 Redenen Waarom Treatwell Geweldig Is

Wat is er nou handiger dan één plek waar je al je beauty afspraken kunt boeken. Treatwell biedt deze mogelijkheden en het is geweldig!

#1 – Je kan er elk moment terecht

Of het nou in de ochtend is of midden in de nacht, Treatwell is altijd bereikbaar. Je kunt op je laptop een afspraak boeken, maar ook via je mobiel of de app.

#2 – Je ziet meteen wanneer je terecht kan

Bij Treatwell kun je een gewenste datum kiezen en direct zien wanneer er plek is. Soms kan je dezelfde dag nog terecht.

#3 – Je weet wat je kunt verwachten

Bij Treatwell zie je hoe lang een behandeling duurt, hoeveel het gaat kosten en wat de beoordelingen van de salon zijn. Het boekingsplatform heeft dit jaar voor het eerst awards uitgereikt aan de beste salons. Deze salons zijn het best beoordeeld door klanten. Zo kun je dus makkelijk zien welke salons er bij de top horen en welke je misschien beter kunt overslaan.

#4 – Je kan er alles vinden

Of je nou een ontspannende massage, een manicure of een knipbeurt wilt, bij Treatwell vind je alle beautybehandelingen in één handig overzicht. Je kan je zoekopdrachten ook filteren en zien wat de specialiteiten zijn van een bepaalde salon.

#5 – Je bent altijd up to date

Treatwell weet precies wanneer er nieuwe hotspots zijn. Als er een nieuwe krullenkapper is geopend ben je direct op de hoogte.

 

Boek direct een afspraak via Treatwell.nl.

Scroll To Top