Now Reading
10-Minuten Beauty Treatments Die Echt Werken

10-Minuten Beauty Treatments Die Echt Werken

We hebben allemaal dagen waarop we een beetje TLC nodig hebben. Al is het maar 10 minuten. Tijd voor jezelf is belangrijk en daarom hebben we een paar mini beauty treatments voor je op een rijtje gezet.

Een mini facial

Gezichtsmaskers zijn niet alleen snel, ze zijn ook een geweldige manier om even te ontspannen. Doe je pyjama aan en breng onze favoriete groene kleimasker aan. Dit masker dringt diep in de poriën, zuivert de huid en het is 100% natuurlijk.

Een 3 minuten peel

Een facial peel verwijderd grote hoeveelheden overtollig vet en dode huidcellen. Ze kunnen wat hard zijn, maar het is geweldig voor je gezicht. Je hoeft dit maar een paar minuten en niet meer dan eens per week te doen.

Gezichtsyoga

Een gezichtsyoga sessie duurt minder dan 10 minuten en het is een goed alternatief voor plastische chirurgie.  Begin met de “v”. Druk beide middelvingers samen in het middengedeelte van je wenkbrauwen en oefen druk uit op de buitenkant van je wenkbrauwen door je wijsvingers te gebruiken. Check het onderstaande filmpje voor meer oefeningen.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Vb_xcKcYs0Q”]

Droog borstelen

Droog borstelen is perfect om huidveroudering tegen te gaan en dode huidcellen te verwijderen. Gebruik een borstel met natuurlijke haren en maak draaiende bewegingen om zo dode huidcellen te verwijderen en de bloedcirculatie te stimuleren. Deze treatment kun je het beste in de ochtend doen, voordat je onder de douche stapt.

Lip scrubs

Lip scrubs zijn geweldig! Je kan ze zelf maken of je kan een kant en klare lip scrub kopen. Laat de scrub 5 minuten op je lippen zitten en spoel het daarna af met warm water. Het resultaat mooie, zachte lippen.

Scroll To Top