Now Reading
10 Manieren Om Geld Te Besparen Op Haarproducten

10 Manieren Om Geld Te Besparen Op Haarproducten

We gebruiken vaak meerdere producten, denken altijd dat het perfecte product nog ergens op ons wacht of we kopen dingen die uiteindelijk niet werken. Wij vrouwen geven veel geld uit aan haarproducten terwijl dat helemaal niet nodig is. Lees hier hoe je geld kunt besparen op je haarproducten.

1. Weet wat je haar nodig heeft

Weten welke krultype je hebt en wat de porositeit is van je haar kan je zoveel stress en geld besparen. Zoek hier uit wat je krultype is en hier wat de porositeit is van je haar. Geloof me er gaat een wereld van verschil voor je open!

2. Geef producten de tijd

Natuurlijk willen we meteen resultaat, maar een product niet voldoende de tijd geven zorgt ervoor dat je onnodig extra geld uitgeeft. Wanneer je een product voor het eerst gebruikt, is het belangrijk om het meerdere keren en op verschillende manieren te gebruiken voordat je weet of het werkt.

3. Gebruik niet te veel

We hebben snel de behoefte om veel van een product in ons haar te doen terwijl dat niet nodig is. Verdeel je haar goed en je zult zien dat je minder van een product nodig hebt.

4. Zoek aanbiedingen

Koop bewuster door te kijken waar aanbiedingen zijn. Of het nou bij de plaatselijke drogisterij is of online, er is altijd wel een leuke aanbieding te vinden.

5. Koop een grotere verpakking

Als je een product hebt gevonden die 100% werkt kun je het beste investeren in een grotere verpakking. Het is in het begin even duurder, maar je doet langer met een grotere pot of fles en er zit meer in voor uiteindelijk minder geld.

6. Koop meerdere producten van een merk

Vaak worden producten van een bepaald merk ontworpen om samen te werken met de andere producten. Het kan soms dus geld schelen als je meerdere haarproducten van één merk gebruikt.

7. Do It Yourself

DIY conditioners zijn niet alleen goedkoop ze zijn ook erg goed omdat ze volledig natuurlijk zijn.

8. Gebruik je samples

Of je ze nou bij een event krijgt of bij je favoriete magazine, het is altijd handig om samples te gebruiken. Zo kun je meteen testen of het je nieuwe favoriete product is zonder dat je een grote verpakking hoeft te kopen.

9. Spuitflesje

Mix je leave-in conditoner met water en doe dat in een spuitflesje. Vaak werkt dat prima en het zal je verbazen hoe veel langer je doet met je leave-in conditioner.

10. Ruil je haarproducten

In Amerika is het al een tijdje populair en het begint hier ook te komen. Het ruilen van haarproducten op een mini event. Bij zo een evenement kun je haarproducten die je niet wilt, ruilen voor een ander product. Er zijn verschillende Facebook groepen die deze events organiseren.

View Comment (1)
  • Ik heb laatst een conditioner gekocht. bergamot showlime (de blauwe) conditioner. Hij is dus helemaal niet voor mijn 3a/3b haar bedoeld en ik kom wel huilen toen ik het resultaat zag. Het was dus een hele (!!!) zware conditioner voor denk ik kroes haar. En mijn moeder met kroes haar wilt het niet gebruiken. Dus wanneer zijn er zulke events? Het liefst ergens in de buurt van Amsterdam.
    Los van dit wat zijn goede producten of merken voor 3a/3b krullen. Het pluist laatste tijd erg veel omdat ik niet te veel conditioner durf te gebruiken want het verzwaart ook heel erg snel. En iemand tips met wassen en stylen?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Scroll To Top