Now Reading
10 manieren om geld te besparen op haarproducten

10 manieren om geld te besparen op haarproducten

Geld besparen op haarproducten

Mensen met krullend haar geven vaak veel geld uit aan haarproducten. We gebruiken vaak meerdere producten tegelijk, denken dat het perfecte product nog ergens op ons wacht of we kopen dingen die uiteindelijk niet werken. Toch kan je haar goed zitten zonder al te veel geld uit te geven. Lees hier hoe je geld kunt besparen op je haarproducten.


#1. Weet wat je haar nodig heeft

Weten welk krultype je hebt en wat de porositeit is van je haar, kan je zoveel stress en geld besparen. Zoek hier uit wat je krultype is en hier wat de porositeit is van je haar. Geloof me er gaat een wereld voor je open!

#2. Geef producten de tijd

Natuurlijk willen we meteen resultaat, maar een product niet voldoende de tijd geven zorgt ervoor dat je onnodig extra geld uitgeeft. Wanneer je een product voor het eerst gebruikt, is het belangrijk om het meerdere keren en op verschillende manieren te gebruiken voordat je weet of het werkt.

#3. Gebruik niet te veel

We hebben snel de neiging om veel van een product in ons haar te doen terwijl dat niet nodig is. Verdeel je haar in secties en je zult zien dat je minder van een product nodig hebt.

#4. Zoek aanbiedingen

Koop bewuster door te kijken waar aanbiedingen zijn. Of het nou bij de plaatselijke drogisterij is of online, er is altijd wel een leuke aanbieding te vinden.

#5. Koop een grotere verpakking

Als je een product hebt gevonden dat werkt voor jouw krullen, kun je het beste investeren in een grotere verpakking. Het is in het begin duurder, maar je doet langer met een grotere pot of fles en er zit meer in voor uiteindelijk minder geld.

#6. Koop van één merk meerdere producten 

Vaak worden producten ontworpen om samen te werken met de andere producten van hetzelfde merk. Het kan dus geld schelen als je meerdere haarproducten van één merk gebruikt.

#7. Do It Yourself

DIY conditioners zijn niet alleen goedkoop,  ze zijn ook erg goed omdat ze volledig natuurlijk zijn.

#8. Gebruik je samples

Of je ze nou bij een event krijgt of bij je favoriete magazine: het is altijd handig om samples te gebruiken. Zo kun je meteen testen of het je nieuwe favoriete product is zonder dat je een grote verpakking hoeft te kopen.

#9. Spuitflesje

Mix je leave-in conditoner met water en doe dat in een spuitflesje. Vaak werkt dat prima en het zal je verbazen hoe veel langer je doet met je leave-in conditioner.

#10. Share something 

Als je iemand tegenkomt me hetzelfde haartype en het zit ook nog eens goed.. don’t be afraid to ask. Ook al is het niet voor jou, maar voor je zoontje of je dochter. Deel tips en vertel wat werkt en wat misschien niet werkt.

 

Hoe bespaar jij geld op haarproducten?

Scroll To Top