Now Reading
10 Euro Korting Op Elke Beauty Behandeling Bij Treatwell

10 Euro Korting Op Elke Beauty Behandeling Bij Treatwell

Heb je geen inspiratie voor een leuk moederdag cadeau of wil je jezelf een keertje verwennen? Ik mag alle lezers van Curlyhairtalk.nl t/m 10 mei 2015 €10 euro korting geven op een beauty behandeling naar keuze! En guess what? Ze hebben er ook krullenkappers!

Treatwell

Treatwell.nl is een handige website waar je alle gewenste beauty behandelingen online kunt zoeken, boeken en vergelijken. Je kunt kiezen uit een kappersbehandeling, manicure/pedicure, massage, waxen, sauna, gezichtsbehandeling en nog veel meer. Eigenlijk kun je er elke beauty behandeling boeken. Je betaald er geen reserveringskosten en je kunt tot 24 uur van te voren kosteloos je afspraak annuleren.

Treatwell boeken

Wat ik zelf erg handig vind van Treatwell.nl is dat je bij elke behandeling reviews kan lezen en direct kunt zien of de gewenste dag en tijd beschikbaar zijn. Dat scheelt bellen, googlen en alle stress die komt kijken bij het zoeken en boeken van een afspraak. Ze hebben er ook een selectie krullenkappers en er staan reviews bij!

468x60_kapper

Er zijn inmiddels meer dan 2000 salons aangemeld dus er is genoeg keuze! Om de korting te ontvangen klik je op Treatwell.nl en voer je tijdens het boeken de kortingscode “TREATMOMWELL” in. Er is geen minimum bestedingsbedrag en je korting wordt direct verrekend. De korting is alleen geldig tot 10 mei dus wacht niet te lang!

Scroll To Top